Bo med privat pool på Koh Samui

Koh Samui har masser af lækre overnatningssteder, der tilbyder f.eks. villaer eller bungalows med privat pool. Det er en af de hotteste rejsetrends lige nu, og det behøver ikke at være så dyrt, som det lyder. Ofte er der plads til hele familien, og det holder prisen pr. person nede.

Koh Samuis strande og ferieområder er meget forskellige. Du kan finde det sted, der passer dig på siden Hotel på Koh Samui – hvor skal du bo? og i min guide, hvor du også kan læse mere om bl.a. transport og seværdigheder.

Jeg har udvalgt 11 steder, hvor du kan bo med privat pool på Koh Samui. Der er selvfølgelig flere andre, men tidligere gæster har givet gode karakterer til disse overnatningssteder.

 

La Vida Samui – Chaweng Beach

Med mulighed for at booke beach front poolvillaer
La Vida Samui er et nyåbnet hotel, der igen og igen får topanmeldelser. Beliggende ud til Chaweng Beach kan hotellet tilbyde bl.a. fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

La Vida har flere værelsestyper – bl.a. kan du booke poolvillaer, der ligger beach front. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skye Beach Hotel – Choeng Mon

Villaer og suites med plads til familien
Skye Beach Hotel er et ny og superlækkert overnatningssted, der har suiter og villaer med plads til maksimalt seks personer. Hotellet er opført i minimalistisk design, og på værelserne finder du bl.a. tv, køkken og gratis wifi.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Skye Beach Hotel, der også har faciliteter som spa, have og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Peace Resort – Bophut

Skønne villaer til en god pris
På Peace Resort, der ligger ud til privat strand i Bophut, har du mulighed for at bo i lækre villaer helt ud til stranden (billedet øverst). Nogle af værelserne har privat pool og plads til fem personer.

Uanset hvilken værelsestype du vælger, så får du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet tilbyder spa, fitness, swimmingpool og restaurant. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Silavadee Pool Spa Resort – Lamai

Privat pool med fantastisk udsigt
På et bakkedrag mellem Lamai og Crystal Bay ligger Silavadee Pool Spa Resort, der har flere forskellige værelsestyper med privat pool. Udover fantastisk udsigt, så har værelserne (villaer) bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Silavadee Pool Spa Resort har en lang række faciliteter som spa, sauna, fitness, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Der er desuden gratis områdetransport. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Lawana Koh Samui Resort – Chaweng Beach

Lækkert hotel ud til stranden
På Anantara Lawana kan du booke suiter og villaer med privat pool. F.eks. det 300 m² store værelse med plads til seks personer. Der er flere andre værelsestyper med egen pool.

Hotellet ligger lige ud til den nordlige del af Chaweng Beach og har faciliteter som spa, fitness, kaffebar, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bo Phut Resort & Spa – Bophut

Flot anmelderrost resort ved stranden
Skal man tro anmeldelserne, så er Bo Phut Resort & Spa et af Koh Samuis bedste hoteller. Tidligere gæster giver igen og igen topkarakterer til det lækre hotel, der har flere forskellige værelsestyper med privat pool. Du kan bl.a bo lige ud til stranden.

Uanset værelsestype får du bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Faciliteterne tæller bl.a. spa, fitness, bar/lounge, swimmingpool og to restauranter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SALA Samui – Chaweng Beach

Cool designhotel med topanmeldelser
Ud til Chaweng Beach ligger det 5-stjernede SALA Samui, der tilbyder en lang række suites og villaer med privat pool. Der er tale om lækkert og moderne indrettede enheder, hvor de største er på hele 329 m².

SALA Samui har en lang række faciliteter som fitness, stor spa, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Lufthavnstransport og god morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Garrya Tongsai Bay Samui – Tongsai Bay

Med flot udsigt over Tongsai Bay
På Garrya kan du bo ud til stranden med privat pool og samtidig få en fantastisk udsigt over Tongsai Bay. Det populære hotel får rigtig gode anmeldelser og har flere forskellige muligheder for egen pool – bl.a. suiter og villaer.

Faciliteterne tæller f.eks. spa, yoga, fitness, tennis, børneklub, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes, og i den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cielo Boutique Hotel & Spa – Bophut

Vælg mellem flere forskellige suiter og villaer
Cielo Boutique Hotel & Spa er et stilfuldt og moderne hotel bestående af flere forskelligte suiter og villaer med privat pool. De største af dem har hele tre soveværelser.

Uanset værelsestype er der bl.a. køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Hotellet ligger lige ud til stranden i Bophut og tilbyder faciliteter som spa, restaurant og swimmingpool. En lækker morgenmad kan til købes.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Casa de Mar – Chaweng Beach

Villaer ved stranden med privat pool
I den nordlige og lidt mere rolige ende af populære Chaweng Beach ligger Casa de Mar, hvor du kan bo på stranden i villa med privat pool. Her er der både tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Casa de Mar har desuden faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Hotellet kan sørge for lufthavnstransport, og i den døgnåbne reception hjælper personalet gerne med udflugter/billetter. Morgenmad kan til købes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Dance Resort – Chaweng/Choeng Mon

I rolige omgivelser
Mindre resort mellem Chaweng og Choeng Mon. Her er 26 værelser og blandt dem beachfront poolvillaer, der ligger ud til stranden. Villaerne har tv, køleskab, egen pool, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Sea Dance Resort tilbyder bar/lounge, restaurant, swimmingpool og spafaciliteter. Morgenmad er som regel inkluderet i prisen. Et lidt roligere overnatningssted på Koh Samui, der især får ros for sit fantastiske personale.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *