De bedste hoteller på Koh Samui 2023 (opdateret)

Koh Samui har rigtig mange lækre hoteller, men hvilke steder taler andre rejsende godt om lige nu? Det kan du læse mere om her, hvor vi præsenterer Koh Samuis bedste hoteller udvalgt efter kriterierne udmærkelser, værdi for pengene og gode anmeldelser på bl.a. hotels.com, booking.com og Tripadvisor

Listen er opdateret i 2023: Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 16 af Koh Samuis absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2023 er Bophut Resort & Spa, Beluga Boutique Hotel, Celes Koh Samui og Explorar Koh Samui.

 

Anavana Beach Resort – Chaweng Beach

Mindre boutique hotel på stranden i Chaweng
Igen og igen får Anavana Beach Resort topanmeldelser fra gæsterne, der ofte vender tilbage til det populære boutiquehotel. Her er kun 24 værelser, som bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Anavana Beach Resort har faciliteter som have, fitness, strandbar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rocky’s Boutique Resort – Lamai

Ud til privat strand ved Lamai
Meget populært resort med mange tilbagevendende gæster. Rocky’s Boutique Resort ligger ud til privat strand ved Lamai, og her kan I nyde de smukke omgivelser i klassisk thaistil.

Her er fem forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Rocky’s Boutique Resort tilbyder faciliteter som spa, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

La Vida Samui – Chaweng Beach

Med mulighed for at booke beach front poolvillaer
La Vida Samui er et nyåbnet hotel, der får topanmeldelser fra tidligere gæster. Beliggende ud til Chaweng Beach kan hotellet tilbyde bl.a. fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

La Vida har flere værelsestyper – bl.a. kan I booke poolvillaer, der ligger beach front. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ampha Place Hotel – Mae Nam

To minutters gang til Mae Nam Beach
Utrolig billigt og fantastisk værdi for pengene er blot nogle af de ting tidligere gæster siger om Ampha Place Hotel, der ligger to minutters gang fra dejlige Mae Nam Beach. Hotellet har 11 værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Ampha Place Hotel har også en lille pool og fremhæves for de venlige ejere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beluga Boutique Hotel – Lamai Beach

Ud til stranden i Lamai
Beliggenheden og den fantastiske service er blot et par af de ting tidligere gæster fremhæver ved Beluga Boutique Hotel. Det lille hotel ligger ud til Lamais sydlige strand med let adgang til byen.

Her er kun 14 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og premium sengetøj. Beluga tilbyder desuden bar/lounge, restaurant, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bo Phut Resort & Spa

Med mulighed for at booke poolvillaer
Skal man tro tidligere gæster, så er Bo Phut Resort & Spa et af Koh Samuis bedste hoteller. Her bor du lækkeret og luksuriøst og kan bl.a. vælge flotte villaer med eller uden privat pool. Hotellet tilbyder også billigere deluxeværelser.

På Bo Phut Resort & Spa finder du faciliteter som spa, bar, have, fitness, restaurant og et indbydende poolområde, der ligger lige ud til stranden. Du kan tilkøbe morgenmad og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Samui Pink House – Lamai

Lille hotel med venligt værtspar
At bo her er som at bo hos venner, skriver tidligere gæster om Samui Pink House, hvor Caroline and Francois tager imod med åbne arme. Her bor du tæt på stranden i Lamai i et af de seks værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Pink House tilbyder lufthavnstransport og en dejlig pool, og så er stedet berømt for sin gode morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Viva Vacation – Lipa Noi

På stranden i Lipa Noi
På Viva Vacation bor I ved stranden i store rummelige bungalows, der er udstyret med tv, elkedel, køleskab, terrasse og gratis wifi. Hotellet roses for den lækre morgenmad, og Viva Vaccation tilbyder også have, bar/lounge, restaurant, swimmingpool, lufthavnstransport og gratis cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Explorar Koh Samui (tidl. Sensimar) – Mae Nam Beach

Designhotel med flere aktiviteter
På Explorar Koh Samui handler det ikke så meget om intimitet i rolige omgivelser, men mere om at møde andre mennesker. Det er i hvert fald tilbagemeldingen fra tidligere gæster, der bl.a. nævner dj-sessions og drinks ved poolen som noget ganske særligt.

Resortet, der kun er for voksne, er i minimalistisk design og tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og to barer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Det er muligt at bo beach front eller med egen jacuzzi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sandalwood Luxury Villa – Chaweng

Dejlige villaer mellem Chaweng og Lamai
Her får du lækre villaer til en god pris. Det 14 villaer store Sandalwood Luxury Villa er blevet rigtig populært, og her bor I tæt på både Lamai og Chaweng. Alle villaer har tv, premium sengetøj, gratis wifi og køkken med bl.a. køleskab og køkkengrej. Sandalwood tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og gratis transport fra lufthavn til hotel. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Code – Mae Nam

Et af Thailands bedste hoteller
Code, der er opført i minimalistisk design, ligger lidt tilbagetrukket ved Mae Nam og er et af Thailands bedste hoteller. Her er kun adgang for voksne, der kan nyde godt af faciliteter som spa, tennis, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Værelserne på Code har tv, køleskab, mikrobølgeovn og premium sengetøj. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Garrya Tongsai Bay – Choeng Mon

På rolig strand ved Choeng Mon
Det 5-stjernede Garrya Tongsai Bay ligger skønt på en lille rolig strand ved Choeng Mon. Her kan I bl.a. booke lækre villaer ved stranden med egen pool. Alle værelser har bl.a. tv og minibar. Garrya Tongsai Bay har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, barer, restauranter og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanna Samui – Bangrak (Big Buddha Beach)

Lækkert boutiquehotel med topanmeldelser
Gennem flere år har Lanna været nævnt som et af Koh Samui bedste hoteller. Det er et lækkert designhotel med 75 værelser, der bl.a. har tv, minibar og gratis wifi. Lanna ligger ved Bangrak (Big Buddha Beach), og hotellet har shuttlebus til deres egen beach club. Her er faciliteter som spa, tennis, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Belmond Napasai – Mae Nam Beach

5-stjernet resort ved Mae Nam Beach
Søger du udsøgt luksus er Belmond Napasai på Mae Nam Beach et godt valg. Her er der smukke omgivelser og en lang række aktiviteter til både børn og voksne.

Af faciliteter finder I bl.a. spa, motionscenter, swimmingpool og 2 restauranter. Belmond Napasai har flere værelsestyper – også med plads til hele familien. Alle værelser har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sibaja Palms Sunset Apartment – Taling Ngam Beach

Villaer ved stranden i Taling Ngam
Sibaja Palms Sunset ligger i fredelige omgivelser ved Taling Ngam på Koh Samuis vestkyst. Her bor I i gode værelser/lejligheder, der bl.a. har tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og fuldt udstyret køkken med komfur, køleskab, elkedel og mikrobølgeovn.

Værtsparret Will og Brenda leverer topservice på det lille overnatningssted, som også tilbyder fitness og swimmingpool. Der er gratis morgenmad, og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Celes Koh Samui – Bophut

Ud til stranden i Bophut
Det 5-stjernede Celes Koh Samui ligger ud til stranden i den vestlige del af Bophut. Her er du i gåafstand til både Fishermans Village og Mae Nam Beach. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Celes, der har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. I receptionen er man behjælpelig med udflugter/billetter, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *