De bedste hoteller på Koh Samui 2024 (opdateret)

Koh Samui har rigtig mange lækre hoteller, men hvilke steder taler andre rejsende godt om lige nu? Det kan du læse mere om her, hvor vi præsenterer Koh Samuis bedste hoteller udvalgt efter kriterierne udmærkelser, værdi for pengene og gode anmeldelser på hotelbookingportalerne.

 

Listen er opdateret til sæsonen 2023/2024

Listen bliver opdateret løbende og indeholder nu 15 af Koh Samuis absolut bedste overnatningssteder. Nye på listen i 2024 er The Rock Samui, Baan Sawan Resort, Skye Beach Hotel og The Jungle Club, som du kan læse mere om længere nede på siden.

På listen finder du kun overnatningssteder, der kan bookes til en pris, hvor de fleste kan være med – ønsker du superluksus, så kan du se mere i indlægget Luksushoteller på Koh Samui.

Du kan finde flere forslag til hoteller på Koh Samui i disse indlæg Bo på stranden på Koh SamuiDe bedste billige hoteller på Koh SamuiOvernatning for hele familien på Koh SamuiBo med privat pool på Koh Samui

 

Anavana Beach Resort – Chaweng Beach

Mindre boutique hotel på stranden i Chaweng
Igen og igen får Anavana Beach Resort topanmeldelser fra gæsterne, der ofte vender tilbage til det populære boutiquehotel. Her er kun 24 værelser, som bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Anavana Beach Resort har faciliteter som have, fitness, strandbar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

King’s Garden Resort – Chaweng Beach

Lækre lyse bungalows centralt på Chaweng Beach
På King’s Garden Resort kan du både booke seafront- og beachfrontbungalows, men det gælder om at være hurtigt ude – her bliver hurtigt udsolgt. Hotellet har 31 værelser med tv, køleskab, pengeskab og gratis wifi.

Resortet tilbyder bl.a. spa, have, restaurant, lufthavnstransport og hjælp med udflugter/billetter. Tidligere gæster roser det venlige personale og især den fremragende morgenmad, som du kan tilvælge ved booking.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rocky’s Boutique Resort – Lamai

Ud til privat strand ved Lamai
Meget populært resort med mange tilbagevendende gæster. Rocky’s Boutique Resort ligger ud til privat strand ved Lamai, og her kan du nyde de smukke omgivelser i klassisk thaistil.

Her er fem forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Rocky’s Boutique Resort tilbyder faciliteter som spa, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ampha Place Hotel – Mae Nam

To minutters gang til Mae Nam Beach
Utrolig billigt og fantastisk værdi for pengene er blot nogle af de ting tidligere gæster siger om Ampha Place Hotel, der ligger to minutters gang fra dejlige Mae Nam Beach. Hotellet har 11 værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Ampha Place Hotel har også en lille pool og fremhæves for de venlige ejere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beluga Boutique Hotel – Lamai Beach

Ud til stranden i Lamai
Beliggenheden og den fantastiske service er blot et par af de ting tidligere gæster fremhæver ved Beluga Boutique Hotel. Det lille hotel ligger ud til Lamais sydlige strand med let adgang til byen.

Her er kun 14 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og premium sengetøj. Beluga tilbyder desuden bar/lounge, restaurant, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Samui Pink House – Lamai

Lille hotel med venligt værtspar
At bo her er som at bo hos venner, skriver tidligere gæster om Samui Pink House, hvor Caroline and Francois tager imod med åbne arme. Her bor du tæt på stranden i Lamai i et af de seks værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Pink House tilbyder lufthavnstransport og en dejlig pool, og så er stedet berømt for sin gode morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Viva Vacation – Lipa Noi

På stranden i Lipa Noi
På Viva Vacation bor du ved stranden i store rummelige bungalows, der er udstyret med tv, elkedel, køleskab, terrasse og gratis wifi. Hotellet roses for den lækre morgenmad, og Viva Vaccation tilbyder også have, bar/lounge, restaurant, swimmingpool, lufthavnstransport og gratis cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Explorar Koh Samui (tidl. Sensimar) – Mae Nam Beach

Designhotel med flere aktiviteter
På Explorar Koh Samui handler det ikke så meget om intimitet i rolige omgivelser, men mere om at møde andre mennesker. Det er i hvert fald tilbagemeldingen fra tidligere gæster, der bl.a. nævner dj-sessions og drinks ved poolen som noget ganske særligt.

Resortet, der kun er for voksne, er i minimalistisk design og tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og to barer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Det er muligt at bo beach front eller med egen jacuzzi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lanna Samui – Bangrak (Big Buddha Beach)

Lækkert boutiquehotel med topanmeldelser
Gennem flere år har Lanna været nævnt som et af Koh Samui bedste hoteller. Det er et lækkert designhotel med 75 værelser, der bl.a. har tv, minibar og gratis wifi.

Lanna ligger ved Bangrak (Big Buddha Beach), og hotellet har shuttlebus til deres egen beach club. Her er faciliteter som spa, tennis, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sibaja Palms Sunset Apartment – Taling Ngam Beach

Villaer ved stranden i Taling Ngam
Sibaja Palms Sunset ligger i fredelige omgivelser ved Taling Ngam på Koh Samuis vestkyst. Her bor du i gode værelser/lejligheder, der bl.a. har tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og fuldt udstyret køkken med komfur, køleskab, elkedel og mikrobølgeovn.

Værtsparret Will og Brenda leverer topservice på det lille overnatningssted, som også tilbyder fitness og swimmingpool. Der er gratis morgenmad, og personalet hjælper gerne med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Celes Koh Samui – Bophut

Ud til stranden i Bophut
Det 5-stjernede Celes Koh Samui ligger ud til stranden i den vestlige del af Bophut. Her er du i gåafstand til både Fishermans Village og Mae Nam Beach. Hotellet har flere forskellige værelsestyper, der alle har tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Celes, der har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. I receptionen kan man være behjælpelig med udflugter/billetter, og du har mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Sawan Samui Resort – Chaweng Noi

Mulighed for billige familieværelser
Baan Sawan kan du ofte booke til en rigtig god pris. Der er bl.a. familieværelser med plads til seks personer. Uanset værelsestype får du køleskab, pengeskab, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og tv med streamingtjenester.

Hotellet ligger ca. 400 meter fra Chaweng Noi Beach. Der er faciliteter som bar, restaurant, børnepool og to swimmingpools. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Rock Samui – Lamai

Ud til stranden i Lamai
I den sydlige del af Lamai ligger The Rock, der er et mindre overnatningssted. Alligevel kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – f.eks. familieværelser og kæmpe villa med privat pool.

Tidligere gæster roser den venlige vært på The Rock, der også tilbyder lufthavnstransport, swimmingpool, gratis wifi og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skye Beach Hotel – Choeng Mon

Villaer og suites med plads til familien
Skye Beach Hotel er et ny og superlækkert overnatningssted, der har suiter og villaer med plads til maksimalt seks personer. Hotellet er opført i minimalistisk design, og på værelserne finder du bl.a. tv, køkken og gratis wifi.

Tidligere gæster roser det venlige personale på Skye Beach Hotel, der også har faciliteter som spa, have og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Jungle Club – Chaweng

Med smuk udsigt over Chaweng
The Jungle Club er efterhånden en institution på Koh Samui. Beliggende højt oppe over Chaweng er det lille guesthouse elsket af turisterne og det på trods af, at der er en god bid vej til stranden.

Jungle Club har 18 værelser – fra basic huts til villaer med egen pool. Udsigten fra de velplejede omgivelser er smuk, og du finder både loungeområder og en dejlig pool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *