Luksushoteller på Koh Samui

Der er masser af gode luksushoteller på Koh Samui. De absolut bedste af dem kan du læse om her. I hvert fald hvis man skal tro anmeldelserne fra tidligere gæster, der giver hotellerne topkarakterer på de mest populære bookingsider.

Du kan finde næsten alle slags overnatningssteder på listen herunder. Fra små intime boutiquehoteller til større resorts ejet af de kendte kæder. Du har mulighed for at bo i suiter, med privat pool eller hvad med en lækker villa på stranden?

Fælles for dem alle er selvfølgelig, at de ikke er helt billige. Til gengæld er du sikker på at bo godt, hvis du vælger et af de 10 luksushoteller på Koh Samui, der er nøje udvalgte og helt sikkert en oplevelse for livet.

Læs mere om den populære thailandske ferieø i min guide og i indlægget 12 gode oplevelser på Koh Samui. Er overnatningsstederne herunder lige dyre nok, så anbefaler jeg, at du klikker ind på indlægget De bedste hoteller på Koh Samui, hvor du finder anmelderroste overnatningssteder, der virkelig giver værdi for pengene.

 

SALA Samui – Chaweng Beach

Cool designhotel med topanmeldelser
Ud til Chaweng Beach ligger det 5-stjernede SALA Samui, der tilbyder en lang række suites og villaer med privat pool. Der er tale om lækkert og moderne indrettede enheder, hvor de største er på hele 329 m².

SALA Samui har en lang række faciliteter som fitness, stor spa, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Lufthavnstransport og god morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Belmond Napasai – Mae Nam Beach

5-stjernet resort ved Mae Nam Beach
Søger du udsøgt luksus er Belmond Napasai på Mae Nam Beach et godt valg. Her er der smukke omgivelser og en lang række aktiviteter til både børn og voksne.

Af faciliteter finder du bl.a. spa, motionscenter, swimmingpool og 2 restauranter. Belmond Napasai har flere værelsestyper – også med plads til hele familien. Alle værelser har tv, minibar, aftenopredning, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Garrya Tongsai Bay – Choeng Mon

På rolig strand ved Choeng Mon
Det 5-stjernede Garrya Tongsai Bay ligger skønt på en lille rolig strand ved Choeng Mon. Her kan I bl.a. booke lækre villaer ved stranden med egen pool. Alle værelser har bl.a. tv og minibar. Garrya Tongsai Bay har en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, barer, restauranter og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sandalwood Luxury Villa – Chaweng

Dejlige villaer mellem Chaweng og Lamai
Her får du lækre villaer til en god pris. Det 14 villaer store Sandalwood Luxury Villa er blevet rigtig populært, og her bor du tæt på både Lamai og Chaweng.

Alle villaer har tv, premium sengetøj, gratis wifi og køkken med bl.a. køleskab og køkkengrej. Sandalwood tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og gratis transport fra lufthavn til hotel. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Buri Rasa Village – Chaweng Beach

Lækkert resort ud til Chaweng Beach
Ud til Chaweng Beach ligger det lækre Buri Rasa Village, der er en lille oase i den travle badeby. Her kan du bl.a. vælge familiesuiter og værelser med privat pool. På alle værelser er der bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Faciliteterne på Buri Rasa Village tæller spa, bar/lounge, restaurant, swimmingpool og solstole på stranden. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i den døgnåbne reception kan man være behjælpelige med udflugter/billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Banana Fan Sea Resort – Chaweng Beach

Mulighed for privat pool
Det 4-stjernede Banana Fan Sea Resort har 73 værelser fordelt på en lang række forskellige værelsestyper. Du kan bl.a. vælge suiter, mindre standardværelser og lækre beach front villaer med privat pool.

Banana Fan Sea Resort ligger ud til Chaweng Beach og har faciliteter som bar/lounge, restaurant, børnepool, swimmingpool, gratis wifi og solstole på stranden. Tidligere gæster fremhæver det venlige personale og den lækre morgenmad, der kan tilkøbes ved booking.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Library – Chaweng Beach

Hotellet med den røde swimmingpool
Yderst stilfuldt resort på stranden i Chaweng. Arkitekten Tirawan Songsawat har på bedste vis kreeret et perfekt samspil mellem stedets enkle design og de omkringliggende omgivelser.

The Library er især kendt for sin røde pool, der er temmelig bemærkelsesværdig. Hotellet har kun 26 værelser, men alligevel otte forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, wifi, køleskab og aircondition.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Silavadee Pool Spa Resort – Lamai

Privat pool med fantastisk udsigt
På et bakkedrag mellem Lamai og Crystal Bay ligger Silavadee Pool Spa Resort, der har flere forskellige værelsestyper med privat pool. Udover fantastisk udsigt, så har værelserne (villaer) bl.a. tv, minibar, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Silavadee Pool Spa Resort har en lang række faciliteter som spa, sauna, fitness, to swimmingpools og flere barer og restauranter. Der er desuden gratis områdetransport. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Bo Phut Resort & Spa – Bo Phut

Med mulighed for at booke poolvillaer
Skal man tro tidligere gæster, så er Bo Phut Resort & Spa et af Koh Samuis bedste hoteller. Her bor du lækkert og luksuriøst og kan bl.a. vælge flotte villaer med eller uden privat pool. Hotellet tilbyder også billigere deluxeværelser.

På Bo Phut Resort & Spa finder du faciliteter som spa, bar, have, fitness, restaurant og et indbydende poolområde, der ligger lige ud til stranden. Du kan tilkøbe morgenmad og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Santiburi Koh Samui – Mae Nam

Med masser af faciliteter
Santiburi ligger i rolige omgivelser ud til stranden i Mae Nam. Her kan familien fornøje sig med et hav af faciliteter som f.eks. spa, golf, tennis og et fuldt udstyret sportscenter.

Her er også swimmingpool, to restauranter og gratis børneklub. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen. Santiburi hører ikke til de billigste hoteller på Koh Samui, men det 5-stjernede resort er superlækkert.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *