De bedste voksenhoteller på Koh Samui

Koncepthoteller er populære som aldrig før. Det gælder også hoteller kun for voksne, der er målrettet par og som ofte er lækkert indrettet med et romantisk og eksklusivt touch.

Herunder finder I otte hoteller kun for voksne på Koh Samui. Alle steder får selvfølgelig gode anmeldelser på både hotels.com og Tripadvisor fra tidligere gæster.

 

Charming Fox Samui – Bophut

Med fantastisk udsigt over nordkysten
Her bor I med udsigt over Koh Samuis nordkyst. Charming Fox er et lidt atypisk hotel, der ligger et godt stykke fra kysten.

Til gengæld er der udsigten fra alle ni værelser, der bl.a. har tv, køleskab, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Stedet har også værelser med egen jacuzzi. Charming Fox tilbyder desuden bar/lounge, restaurant, swimmingpool og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chura Samui Resort – Chaweng Beach

Direkte ud til stranden i Chaweng
Det 4-stjernede Chura Samui Resort ligger ud til stranden på den nordlige del af Chaweng Beach. Her er 63 værelser fordelt på tre værelsestyper, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og aftenopredning. Chura Samui Resort tilbyder faciliteter som have, fitness, bar/lounge, restaurant og en swimmingpool med skøn udsigt over havet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The COAST Adults Only Resort (tidl. SENSIMAR Resort & Spa) – Mae Nam Beach

Designhotel med flere aktiviteter
På The COAST handler det ikke så meget om intimitet i rolige omgivelser, men mere om at møde andre mennesker. Det er i hvert fald tilbagemeldingen fra tidligere gæster, der bl.a. nævner dj-sessions og drinks ved poolen som noget ganske særligt.

Resortet er i minimalistisk design og tilbyder spa, restaurant, swimmingpool og to barer. Værelserne har bl.a. tv, køleskab og gratis wifi. Det er muligt at bo beach front eller med egen jacuzzi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Khwan Beach Resort – Pool Villas & Glamping – Mae Nam

Bo i villa eller luksustelt
Khwan Beach Resort blev kun-for-voksne hotel i 2019, og her kan I bo i villa eller luksustelt. Der er kun 16 værelser, og det giver en dejlig intim atmosfære. Værelserne har bl.a. tv, køleskab, espressomaskine og gratis wifi. Hotellet har bar og en populær restaurant. Morgenmad er tilgængelig. Khwan Beach Resort ligger kun få minutters gang fra stranden i Mae Nam.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beluga Boutique Hotel – Lamai Beach

Ud til stranden i Lamai
Beliggenheden og den fantastiske service er blot et par af de ting tidligere gæster fremhæver ved Beluga Boutique Hotel. Det lille hotel ligger ud til Lamais sydlige strand med let adgang til byen.

Her er kun 14 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og premium sengetøj. Beluga tilbyder desuden bar/lounge, restaurant, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Banyan House Samui Bed & Breakfast – Chaweng

Adult only til en rigtig god pris
Banyan House er et lille bed & breakfast i den nordlige del af Chaweng. Her er kun syv værelser, der har tv, minibar, gratis wifi, mulighed for at lave te/kaffe og premium madras og sengetøj. Banyan House ligger tæt på by og strand, og stedet tilbyder også lufthavnstransport og en dejlig have. Her får I rigtig meget for pengene.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Moon Cottage – Choeng Mon

Rummelige villaer/bungalows med jacuzzi
Til den rolige parferie er Moon Cottage et rigtig godt valg. Det lille overnatningssted har kun otte villaer/bungalows med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi, premium sengetøj og jacuzzi.

Moon Cottage ligger få minutters gang fra Choeng Mon Beach, og der er barer og restauranter i nærheden. De franske ejere sørger for den gode atmosfære og stedet tilbyder desuden have og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Panu Luxury Apartment – Bophut

Prisvindende luksus ved Bophut
På Panu Luxury Apartment finder I lækre og rummelige lejligheder ud til stranden ved Bophut. Værelserne/lejlighederne har tv, gratis wifi, fuldt udstyret køkken og lille pool/jacuzzi. Panu tilbyder også swimmingpool og har egen beach club. Et overflødighedshorn af luksus i skønne Bophut.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.