Bo midt i naturen – 12 anderledes overnatningssteder i Thailand

Thailand har nogle af verdens bedste hoteller og resorts, men ikke alle ligger ved de populære stranddestinationer. Jeg har fundet 12 pragtfulde og bemærkelsesværdige overnatningssteder, hvor natur og beliggenhed er i særklasse.

Selvom de fleste ligger lidt afsides, så kan overnatningsstederne være behjælpelige med transport. Læs mere om transport i Thailand lige her.

 

Rai Saeng Arun Resort – Chiang Rai

Med Mekongfloden som nabo
Med enestående beliggenhed ved Mekongfloden i Nordthailand kan du bo på det prisvindende Rai Saeng Arun Resort, der har 14 bungalows. Omgivelserne er frodige, og stedet har egen farm, der producerer økologiske grøntsager.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Rai Saeng Arun Resort tilbyder også restaurant og udlån af cykler. Morgenmad er inkluderet i prisen og hotellet sørger gerne for transport fra lufthavnen.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Hintok River Camp – Sai Yoke, River Kwai

Glamping ved River Kwai
På Hintok River Camp kan du nyde livet langs den berømte flod Kwai tæt på Hellfire Pass. Campen har 22 rummelige luksustelte med badeværelse og udendørs brusere med varmt vand.

Hintok River Camp har også bl.a. pool, mountainbikes og mulighed for massage. Aftenerne er helt specielle, hvor du under stjernehimlen kan spise bbq rundt om bålet.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Our Jungle House – Khao Sok

Populært tree house
I Khao Sok Nationalpark kan du få en unik oplevelse på Our Jungle House. Her er der mulighed for at bo i tree top house, men uanset hvilken værelsestype du booker, så har du naturen lige udenfor døren.

Af faciliteter finder du spa, bar og restaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellet arrangerer aktiviteter og udflugter for gæsterne – du kan f.eks. vandre i skoven eller sejle på floden. Our Jungle House er et mindre overnatningssted, der skal bookes i god tid.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Hmong Hilltribe Lodge – Mae Rim, Chiang Mai

Bo smukt i bjergene sammen med Hmong-folket
Hmong Hill Tribe Lodge i Mae Rim ved Chiang Mai tilbyder gæsterne at få et unikt indblik i bjergstammernes kultur. Du bor blandt Hmong-folket i smukke og frodige omgivelser.

Det prisvindende resort tilbyder bl.a. cykel- og vandreture, og du kan lære mere om stammefolkets håndværk i nabolandsbyen. Hmong Hilltribe Lodge kan nemt kombineres med Chiang Mai, der kun ligger en times kørsel væk.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lala Mukha Tented Resort – Khao Yai

Glamping tæt på Khao Yai Nationalpark
Lala Mukha Tented Resort ligner noget fra Afrika, men ligger ved Khao Yai Nationalpark få timers kørsel fra Bangkok. Her er 31 telte, hvor de dyreste har eget badeværelse.

I teltene er der også køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Lala Mukha Tented Resort har desuden restaurant, swimmingpool og et hjælpsomt personale, der gerne arrangerer udflugter for dig. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Hideout  – Koh Yao Noi

Unikt overnatningssted på Koh Yao Noi
Et af de mest spektakulære hoteller i Sydthailand er The Hideout på Koh Yao Noi. Her kan du bo i smagfuldt, men enkelt indrettede tree houses, hvor du har følelsen af at overnatte udendørs.

Du kan bl.a. vælge at bo med udsigt til hav eller jungle. The Hideout har både spa, bar, restaurant og en dejlig infinitypool. Tidligere gæster roser især det venlige personale.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Wishing Tree Resort – Khon Kaen

Få en anderledes oplevelse i Isan-provinsen
I Isan-provinsen i det Nordøstlige Thailand, som kun få turister finder frem til, kan du nyde det skønne Wishing Tree Resort, der ligger naturskønt ved Chi-floden syd for Khon Kaen.

Omgivelserne er templer, rismarker og store søer. Du kan deltage i madlavningskurser eller tage på cykeltur gennem søvnige landsbyer. Resortet har også spa, fitness og egen farm.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Lanjia Lodge – Ban Kiew Karn, Chiang Rai

Her er du nabo til bjergstammerne
Med pragtfuld beliggenhed langt væk fra de gængse turistruter ligger Lanjia Lodge, der er smukt opført med udsigt over Mekongfloden og Laos. Her er fire store hytter med hver fire værelser, og fra den fælles terrasse kan du være vidne til den mest fantastiske solopgang, man kan tænke sig.

Personalet er yderst venligt, og det er et sted, hvor du kommer helt tæt på stammefolkene (lahu og hmong), der er dine naboer. Du kan desuden deltage i flere forskellige aktiviteter i omegnen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Floathouse – Sai Yoke, River Kwai

Luksus på Kwai-floden
Her kan du sidde på din terrasse helt ud til River Kwai omgivet af den smukke natur. The Floathouse består af 26 flåder, der er lækkert og romantisk indrettet med bl.a. tv, køleskab, espressomaskine, gratis wifi og premium sengetøj.

Stedet arrangerer udflugter for gæsterne, der kan vælge ophold med morgenmad eller fuld pension. The Floathouse ligger midt i naturen tæt på Sai Yoke Nationalpark og får fremragende anmeldelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Phu Chaisai Mountain Resort – Chiang Rai

Med flot udsigt over skoven
Tilbage til Nordthailand og Phu Chaisai Mountain Resort, der ligger med pragtfuld udsigt ca. 40 km fra Chiang Rai. Her kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper – bl.a. hytter, familieværelser eller villa med privat pool.

Phu Chaisai Mountain Resort har faciliteter som spa, have, bar/lounge, restaurant og swimmingpool med enestående beliggenhed. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Khaosok Boutique Camp – Khao Sok

Fantastisk beliggenhed ved Khao Sok Nationalpark
Campen ligger i et af de smukkeste områder ved Khao Sok Nationalpark. Her er du omringet af bjerge og den frodige natur, og fra de flot indrettede telte er der en betagende udsigt over skoven.

Khaosok Boutique Camp har flere gange modtaget Tripadvisors Certificate of Excellence og bliver især rost for den helt unikke beliggenhed. Du kan tage med på udflugt til Cheow Lan-søen, trekke gennem junglen eller sejle i kajak på floderne.

Se pris på hotels.com > Udbydes ikke på booking.com >

 

Four Seasons Tented Camp – Chiang Rai

Vil du gerne bruge lidt ekstra på overnatningen for at bo prøve at bo unikt, så vil Four Seasons Tented Camp være noget for dig. Stedet ligger helt fantastisk med udsigt til Myanmar få kilometer nord for Den Gyldne Trekant.

Her bor du midt i den smukke natur i yderst luksuriøse omgivelser. Du kan vælge luksustelt eller “almindeligt” værelse, men uanset hvor du overnatter, så er du garanteret store oplevelser.

Du får selvfølgelig den velkendte topservice fra Four Seasons-kæden og det prisbelønnede hotel har faciliteter som f.eks. spa, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet og stedet arrangerer egne udflugter. Four Seasons Tented Camp er next level glamping!

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *