Vild luksus i Thailand – Når kun det bedste er godt nok

Der findes adskillige pragtfulde resorts i Thailand, men alligevel er der nogle steder, der skiller sig ud. Steder hvor service, faciliteter og omgivelser er i top. Steder som man sent vil glemme, når man først har haft fornøjelsen af at bo der. Det er skønt, det er dyrt, det er vild luksus i Thailand!

Se mere om luksuriøse steder i indlæggene Luksushoteller på Phuket – her er det bedste steder og Luksus i Thailand udvalgt af TAT – 10 fantastiske hoteller, hvor Det Thailandske Turistbureau (TAT) har sat navn på 10 luksushoteller, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

 

The Library – Koh Samui

Hotellet med den røde swimmingpool
Yderst stilfuldt resort på stranden i Chaweng. Arkitekten Tirawan Songsawat har på bedste vis kreeret et perfekt samspil mellem stedets enkle design og de omkringliggende omgivelser.

The Library er især kendt for sin røde pool, der er temmelig bemærkelsesværdig. Hotellet har kun 26 værelser, men alligevel otte forskellige værelsestyper, der bl.a. har tv, wifi, køleskab og aircondition.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Sukhothai – Bangkok

Lækkert hotel i klassisk thaistil
The Sukhothai ligger som en oase i millionbyen. Silke og teaktræ er flittigt benyttet til interiør og arkitektur. Omgivelserne er i særklasse med den charmerende gårdhave som centrum.

Hotellet har bl.a. swimmingpool, spafaciliteter og tre restauranter. The Sukhothai har 210 værelser med pudemenu og aftenopredning. Du bor tæt på Luphiniparken i hjertet af Bangkok i gåafstand af skytrain.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Andara Resort Villas – Phuket

Villaer for hele familien
Et privat paradis ved Kamala Beach, hvor hele familien kan bo i ultimativ luksus. Udsigten fra resortet er fremragende, og du kan booke villaer med egen pool.

Her er 63 villaer og det lækre hotel tilbyder selvfølgelig swimmingpool, spafaciliteter og tennisbane. Udover bl.a. tv og gratis wifi, så har alle villaer køkkenfaciliteter som bestik, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Rayavadee Resort – Railay, Krabi

Berømt hotel på Railay-havøen
Det prisbelønnede resort er et sandt paradis. Beliggenheden er fantastisk, og kendisserne strømmer til Rayavadee, der har en af verdens bedste strande lige udenfor døren.

Her er 102 villaer og bungalows – nogle med jacuzzi og privat pool. Rayavadee tilbyder bar, lounge og fire restauranter. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab og gratis wifi ligesom der er dundyne og aftenopredning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Dhara Dhevi – Chiang Mai

Smukt resort i rismarkerne
Pragtfuldt resort i blandet thai- og kolonistil. Her er intet overladt til tilfældighederne – service og atmosfære er i top, og dette resort får til stadighed superanmeldelser af tidligere gæster.

Dhara Dhevi ligger smukt i rismarkerne og du kan vælge mellem seks forskellige værelsestyper, hvoraf nogle har privat pool. Hotellet har swimmingpool, poolbar, fire restauranter og spafaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Zeavola – Koh Phi Phi

Ved en af Phi Phi’s bedste strande
Phi Phi-øernes eneste femstjernede hotel ligger vidunderligt ud til en af øens lækre strande. Du kan kun komme hertil med båd, og selvfølgelig hvis du har tegnebogen i orden.

Her er tre forskellige værelsestyper – fra village suite til suite med privat pool. Zeavola har spa, swimmingpool og restauranter. Hotellet tilbyder både lufthavnstransport og båd til færgeterminalen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Grand Beach Resort – Hua Hin

Legendarisk hotel i kolonistil
Det gamle jernbanehotel i Hua Hin er et af Thailands mest berømte hoteller. Tidligere var det ejet af Sofitel, men nu har Centara overtaget. Service og atmosfære er dog stadig i top.

Hotellet har 249 værelser fordelt på ni forskellige værelsestyper. Her er fire swimmingpools, tennisbaner, restauranter og børneklub. I bedste kolonistil er her også tesalon, hvor du kan drømme dig tilbage til en tid, der var engang.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Golden Triangle – Chiang Saen/Chiang Rai

Lækker luksus i pragtfulde omgivelser
Omgivet af smuk og frodig natur ligger Anantara Golden Triangle med udsigt over Mekong-floden. Arkitekturen er typisk nordthailandsk/lanna, og værelserne har smukke dekorationer.

Her får du bl.a. pudemenu, aftenopredning og 24 timers roomservice. Anantara tilbyder desuden swimmingpools, restauranter, dampbad, tennisbaner og så har stedet sin helt egen elefantcamp.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *