12 lækre villaer i Thailand med egen pool

Ved alle de populære rejsemål i Thailand har du mulighed for at bo i villa med privat pool. Det er ikke bare lækker luksus, men kan faktisk også være et billigt valg, hvis I er en familie eller vennegruppe.

Herunder finder du et udvalg af mindre overnatningssteder, der alle tilbyder villaer i forskellige størrelser med privat swimmingpool. Se også indlægget Phuket: 12 steder du kan bo i villa med egen pool.

 

Little Sunshine Boutique Beach Resort – Koh Chang

Mindre hotel ved stranden
På Klong Son Beach helt mod nord på Koh Chang ligger Little Sunshine Boutique, der kun har 12 værelser. I kan bl.a. bo med egen pool og få skridt fra den fine strand. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi. Little Sunshine Boutique tilbyder desuden spa, have, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Casa de Mar – Koh Samui

Lækre villaer ud til stranden
Casa de Mar ligger helt mod nord på Chaweng Beach, og her kan du booke en af de lækre poolvillaer helt ud til stranden. Hotellet tilbyder børnepool, swimmingpool, restaurant og hjælp med udflugter/billetter. Her er 61 værelser fordelt på fire værelsestyper og de har alle bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Nakamanda Resort & Spa – Krabi

På stranden i Klong Muang
Ud til Klong Muang Beach ligger det dejlige Nakamanda Resort & Spa med 39 villaer, der er smagfuldt indrettede og som bl.a. har tv, elkedel og gratis wifi. Der er mulighed for at booke to-værelses villaer med privat pool.

Nakamanda har faciliteter som spa, fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad og transport til og fra lufthavn kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Six Senses Yao Noi – Koh Yao Noi

Med fantastisk udsigt over Phang Nga Bugten
Et lækkert hideaway på rolige Koh Yao Noi mellem Krabi og Phuket. Six Senses har 55 villaer og suiter spredt ud over et store område på øens østkyst med fantastisk udsigt over Phang Nga Bugten.

Villaerne har privat pool og på alle værelser finder du. bl.a. tv, køleskab, pudemenu og gratis wifi. På resortet er der fitness, roomservice, 2 restauranter og fuldt udstyret spa.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Mom Tri’s Villa Royale – Phuket

Ved Kata Noi Beach
Mom Tri var tidligere kendt for sin fantastiske restaurant, men også hotellet holder høj standard. Her kan I bo i lækre suites og lejligheder, der bl.a. har tv, elkedel, køleskab, aftenopredning og gratis wifi.

Blandt værelsestyperne er der mulighed for både havudsigt og egen pool. Mom Tri’s Villa Royale får stor ros for den gode service, og stedet tilbyder desuden spa, fitness, restaurant, 2 barer, 3 swimmingpools og gratis transport. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wanakarn Beach Resort – Thaimuang Beach

Direkte på stranden
Her finder du 15 private villaer ved stranden i Thaimuang, der ligger mellem Phuket og Khao Lak. Alle villaer har egen pool og Wanakarn er et lille paradis, der nok skal få romantikken til at blomstre. Her er bl.a. bar/lounge, restaurant og lækker spa. Villaerne er smagfuldt indrettet med bl.a. tv, køleskab, boblebad og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Santhiya Tree Koh Chang Resort – Koh Chang

Lækker luksus på stranden
Ud til den bedste del af Klong Prao Beach ligger Santhiya Tree, der var et af Koh Changs første luksushoteller. Her kan I bl.a. booke villaer med egen pool, men uanset værelsestype får I tv, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe.

Santhiya Tree har faciliteter som spa, fitness, børnepool, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sea Dance Resort – Koh Samui

I rolige omgivelser
Mindre resort mellem Chaweng og Choeng Mon. Her er 26 værelser og blandt dem beachfront poolvillaer, der ligger ud til stranden. Villaerne har tv, køleskab, egen pool, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Sea Dance Resort tilbyder bar/lounge, restaurant, swimmingpool og spafaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Buri Rasa Koh Phangan

Prisvindende resort – topvalg på Koh Phangan
Superlækkert hotel, der ligger direkte ud til en af Thailands bedste strande. Buri Rasa er et rigtigt paradis, der bl.a. har spa, bar/lounge, restaurant, fitnessfaciliteter og swimmingpool. Vælg mellem otte værelsestyper – bl.a. villaer på stranden eller med egen pool. Alle værelser har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Melati Beach Resort – Koh Samui

I Tongsai Bay
Til den rolige familieferie er Melati Beach Resort et oplagt valg. Hotellet ligger ved Tongsai Bay ca. 20 minutter fra alle Chawengs muligheder. På Melati Beach Resort finder I bl.a. spa, fitness, swimmingpool og 2 restauranter.

Her er også børnepool og børneklub mod betaling. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. I har bl.a. mulighed for at bo i villa med egen pool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas

5-stjernet resort på den nordlige del af stranden
Devasom tilbyder lækre beach front pool villaer med både et og to værelser. Sidstnævnte er selvfølgelig helt perfekte til familieferien i Khao Lak. Alle værelser har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

På resortet finder I faciliteter som spa, fitness, børnepool, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er tilgængelig. Devasom ligger på Khuk Khak Beach i rolige omgivelser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

La Vida Samui – Chaweng Beach

Med mulighed for at booke beach front poolvillaer
La Vida Samui er et nyåbnet hotel, der får topanmeldelser fra tidligere gæster. Beliggende ud til Chaweng Beach kan hotellet tilbyde bl.a. fitness, bar/lounge, restaurant og swimmingpool.

La Vida har flere værelsestyper – bl.a. kan I booke poolvillaer, der ligger beach front. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *