De bedste billige hoteller på Phuket

Det er ingen hemmelighed, at Phuket er et af de dyreste steder i Thailand at booke hotel. Men i junglen af store resorts findes en række rigtig glimrende overnatningssteder, hvor du får rigtig meget for pengene.

Samtidig med, at de er forholdsvis billige, så får de også rigtig gode anmeldelser af tidligere gæster.

Se også: Overnatning for hele familien på PhuketDe bedste hoteller på PhuketBo på stranden på PhuketLuksushoteller på Phuket – her er de bedste steder

 

Kamala Tropical Garden – Kamala Beach

Lille populært hotel i Kamala
Kamala Tropical Garden får igen og igen fremragende anmeldelser fra tidligere gæster. Hotellet ligger ca. 500 meter fra den dejlige strand og med shopping og restauranter lige udenfor døren.

Her er 16 værelser, der har tv, gratis wifi og tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. På Kamala Tropical Garden finder du desuden poolbar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad og lufthavnstransport tilbydes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Naiharn Beach Resort – Naiharn Beach

Bo tæt på stranden til en fantastisk pris
Det populære resort ligger tæt på den dejlige Naiharn Beach helt mod syd på Phuket. Tidligere gæster roser det supervenlige personale og beliggenheden et stenkast fra stranden og kort afstand til barer og restauranter.

Naiharn Beach Resort har 20 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet tilyder desuden bar, restauranter og swimmingpool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Vanida Garden Resort – Karon Beach

I rolig have, men tæt på shopping og restauranter
Baan Vanida Garden Resort er et godt valg, hvis du vil bo i rolige omgivelser, men alligevel være tæt på, hvor det hele sker. Her er 18 værelser fordelt på fem værelsestyper, der ligger i hovedbygningen eller som bungalows.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Baan Vanida Garden Resort tilbyder desuden bar, restaurant, swimmingpool og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

CC’s Hideaway – Karon

Skøn oase i Karon
CC’s Hideaway roses af tidligere gæster for sit venlige personale og de rolige omgivelser. Hotellet ligger i udkanten af Karon og har shuttleservice til bl.a. stranden til rådighed.

Her er 42 værelser fordelt på fire værelsestyper, der alle har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. CC’s Hideaway tilbyder desuden bar/lounge, restaurant, swimmingpool og yogaklasser.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coconut Paradise Villas – Rawai

Villaer med plads til hele familien
Det lille Coconut Paradise Villas har fem villaer i forskellig størrelse – nogle med privat pool. Villaerne har bl.a. tv, gratis wifi og køkken med køleskab og køkkengrej. Stedet ligger ca. 15 minutters gang fra Rawai i rolige omgivelser. Her er desuden vaskeri og swimmingpool og Coconut Paradise tilbyder lufthavnstransport og tilkøb af morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sansuko Ville Bungalow Resort

Roligt sted tæt på Chalong og Phuket By
Langt væk fra Phukets feriebyer ligger Sansuko Ville Bungalow Resort på den sydøstlige del af Phuket. Her finder du fred og ro med masser af lokalliv udenfor døren. Hotellet har kun ni værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Sansuko tilbyder desuden bar, swimmingpool, lufthavnstransport og gratis cykler.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Cascades Resort Phuket – Rawai Beach

Tæt på stranden i Rawai
På Cascades Resort kan du bo godt og billigt tæt på stranden i Rawai. Det lille hotel har 15 værelser, hvor du kan vælge pool- eller gardenroom. Alle værelser har tv, gratis wifi og tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Cascades Resort tilbyder desuden restaurant, swimmingpool, vaskeservice og hjælp med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

At Kamala Hotel – Kamala Beach

I centrum af Kamala
Rent og pænt og med få minutters gang til den lækre strand. Det er blot et par af de ting tidligere gæster fremhæver ved At Kamala Hotel, der har 10 værelser, som alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. På hotellet finder du bl.a. bar, restaurant og vaskeservice. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Memory 2 – Patong Beach

Pæne værelser til en rigtig god pris
Centralt i Patong tæt på både strand og pulserende Bangla Road ligger Memory 2, som I kan booke til en rigtig god pris. Her er 16 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Memory 2 tilbyder bl.a. vaskeservice, bagageopbevaring og hjælp med udflugter/billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Alexander Hotel – Patong Beach

Populært hotel lige midt i Patong
Det lille hotel i Patong har fået prædikatet Loved By Guest hos hotels.com – en udmærkelse, der ofte gives til dyrere hoteller. Alexander Hotel ligger centralt i Patong og tilbyder sauna, vaskeservice, lufthavnstransport og swimmingpool. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Chaylay Karon – Karon Beach

Superbilligt i Karon
Her får du rigtig meget for pengene. Baan Chaylay ligger ca. 700 meter fra stranden og tæt på alle byens muligheder. Det er et mindre enkelt sted med kun 16 værelser, der har tv, køleskab og gratis wifi. Baan Chaylay tilbyder desuden poolbar, vaskeservice, lille swimmingpool og hjælp med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Royal Kamala Phuket Condominium – Kamala

Med plads til hele familien
På Royal Kamala Phuket Condominium finder I lejligheder med op til tre soveværelser. Her er der plads til hele familien og det til en rigtig god pris.

Lejlighederne har bl.a. tv, gratis wifi og køkken med køkkengrej, mikrobølgeovn og køleskab i fuld størrelse. Stedet tilbyder fitnessfaciliteter og to swimmingpools. Der er shuttlebus til centrum og strand en gang i timen. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Lub d – Patong Beach

Populært hotel med en ungdommelig atmosfære
Lub d har hotellet flere steder i Thailand og Cambodja, der alle henvender sig til backpacker/flashpacker-segmentet. Det er steder med aktiviteter, og hvor du kan få hjælp til udflugter og din videre rejse i Asien.

Lub d i Patong ligger et stenkast fra stranden og tilbyder bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Her er både sovesale og private værelser, der har aircondition og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Elysium Residence – Chalong

I centrum af Chalong
På The Elysium Residence får du meget for pengene. Hotellet er nyt og tilbyder bl.a. fitness, swimmingpool og lufthavnstransport. Tidligere gæster roser det venlige personale, der leverer et høj serviceniveau. Her er 32 værelser, der har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

New Square Patong Hotel – Patong Beach

Nyt hotel i gåafstand til Patong Beach
New Square Patong Hotel er et nyt og moderne hotel tæt på både centrum og Patong Beach. Her er 141 værelser fordelt på deluxe- og familyroom, der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. New Square Patong Hotel tilbyder desuden restaurant, swimmingpool og fitnessfaciliteter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Winrisa Place – Nang Yai

Et af de bedste billige hoteller på Phuket
Tæt på lufthavnen og i gåafstand til både Mai Khao og Nang Yai Beach ligger det lille og enkle Winrisa Place. Hotellet har 15 værelser med bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og balkon eller terrasse. Tidligere gæster fremhæver især det venlige personale på Winrisa Place, som har døgnåben reception.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *