Overnatning for hele familien på Phuket – de bedste familiehoteller

Thailands største ø og mest populære rejsemål har masser af gode overnatningssteder. Men hvilket hotel skal familierne vælge, hvis de gerne vil bo godt og gerne vil bo sammen?

Jeg har fundet otte skønne steder, hvor der er plads til hele familien, men som også har et væld af faciliteter til både børn og voksne. Som altid finder du kun hoteller med gode anmeldelser og til en god pris. Tjek især Novotels hoteller – her har I mulighed for at få en rigtig billig familieferie til en superpris!

Er I mere til mindre hoteller eller vil opleve flere steder i Thailand, så har vi stor erfaring i at rejse rundt med børn. Kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker og telefonnummer, hvis I vil have forslag til jeres familierejse i Thailand, hvor I bor på håndplukkede børnevenlige hoteller.

Vi hjælper også gerne med specialpladser på flyrejsen og har udarbejdet en huskeliste til jer, der rejser med børn.

Se også: Thailands bedste familieresortsDe bedste billige hoteller på Phuket • Bo på stranden på Phuket • De bedste hoteller på Phuket

 

Novotel Phuket Surin Beach Resort

Ved lækre Surin Beach
Større resort ved stranden i Surin lige nord for Patong. Novotel har bl.a. børneklub, legeplads, to swimmingpools og tre restauranter. I kan vælge mellem flere forskellige værelsestyper og selv standardværelserne har plads til to voksne og to børn. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Avista Grande Phuket

Luksus til en rigtig god pris
Billigste værelsestype på lækre Avista Grande er hele 54 m² stort og har god plads til to voksne og to børn. Hotellet ligger ved Karon Beach og tilbyder restaurant, bar/lounge, børneklub, fitnessfaciliteter og en stor swimmingpool. Alle værelser har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Outrigger Laguna Phuket Beach Resort

Direkte ud til Bang Tao Beach
Lækker luksus ud til den lange Bang Tao Beach, hvor der er masser af plads. Outrigger ligger i det lukkede Lagunakompleks, og her kan familien bo sammen i alle de værelsestyper, der tilbydes. Hotellet har børnepool, børneklub, restauranter, swimmingpool og spafaciliteter. Alle værelser har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Swissotel Resort Phuket

Værelser med plads til seks personer
Swissotel ligger et stenkast fra dejlige Kamala Beach. Her får I rigtig meget for pengene og kan nyde godt af bl.a. fitness, swimmingpool og spafaciliteter. Resortet tilbyder også gratis børneklub og børnepasning. Alle værelser har bl.a. køleskab og gratis wifi. Et 5-stjernet resort til en rigtig god pris.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Novotel Phuket Resort

Lækkert resort ved den nordlige del af Patong Beach
Et stenkast fra Patong Beach ligger Novotel, hvor hele familien vil føle sig hjemme. Hotellet har spafaciliteter, swimmingpool, to restauranter og gratis børneklub. På værelserne finder I bl.a. tv og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chanalai Flora Resort

Kun tre minutters gang til Kata Beach
Et rigtig lækkert sted til familieferien på Phuket. Chanalai Flora Resort ligger et stenkast fra Kata Beach og tilbyder bl.a. børneklub, restaurant, to swimmingpools og lufthavnstransport. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Namphung Phuket

Superbilligt i Rawai
Bo i egen lejlighed med tekøkken på Namphung Phuket, der ligger 500 meter fra Rawai Beach. Hotellet har bl.a. vaskeservice, swimmingpool og mulighed for at hjælpe med udflugter/billetter. De otte lejligheder er på hele 65 m² og har bl.a. tv, køleskab, tekøkken og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Novotel Phuket Vintage Park Resort

Familieferie til en rigtig god pris
Stort resort, hvor de mindste ikke kan undgå at få nye venner. På Phuket Vintage Resort finder I bl.a. restaurant, to barer, swimmingpool, gratis børneklub og spa- og fitnessfaciliteter. Alle værelser har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.