Direkte fra København til Bangkok i maj og juni for kr. 4704,-

Så er der mulighed for at få en billig sommerferie i Thailand. Lige nu har Thai Airways billige flybilletter med den direkte rute fra København til Bangkok på flere datoer i maj og begyndelsen af juni. Her ligger prisen på 4704 kr. med 1 stk. indchecket bagage inkluderet.

Billetterne har jeg fundet med udrejse f.eks. 16/5, 23/5 og 6/6, mens der på andre datoer er priser på 4892 kr.

Med ovenstående flybillet fra København direkte til Bangkok kan du sammensætte en superbillig rejse til Thailand. Vælger du f.eks. First Choice Suites i Hua Hin, så kan du komme afsted for kr. 6300,- pr. person inkl. fly og 13 nætter på hotel.

Det kan selvfølgelig gøres billigere – se f.eks. UR The Private Hua Hin – her kan du får en rejse til Thailand for blot 5575 kr. pr. person inkl. fly og hotel.

Du kan opgradere til det lære Asira Boutique – så bliver prisen kr. 7900,- pr. person inkl. fly og hotel.

Husk også, at juni er et rigtig godt tidspunkt at besøge Koh Samui og de øvrige øer i Thailandbugten. Vælger du Coco Palm Beach Resort på Koh Samui, så kan du få en ferie til kr. 7600,- inkl. fly fra København til Koh Samui og 13 nætter i standardbungalow.


Ovenstående priser er gældende ved udgivelsen af dette indlæg. Priserne på især flybilletter ændrer sig hurtigt, og du kan derfor finde de nævnte rejser og/eller flybilletter både dyrere og billigere.

Vil du gerne have mine forslag til flybilletter og rejser så snart, de er udgivet, så kan du følge thailandrundt.dk på Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *