Overnatning for hele familien på Koh Samui – de bedste familiehoteller

Der mangler bestemt ikke overnatningssteder på Koh Samui, hvor hele familien kan bo sammen. Den populære ø har masser af større resorts med f.eks. familieværelser og villaer, hvor nogle endda har egen pool.

Nedenstående hoteller får gode anmeldelser, har plads til hele familien og de fleste af dem et hav af faciliteter for både børn og voksne.

Se også: Bo på stranden på Koh SamuiDe bedste billige hoteller på Koh SamuiDe bedste hoteller på Koh Samui

 

Anantara Bophut Koh Samui Resort

Med gratis børneklub
Det lækre 5-stjernede Anantara ligger på stranden i hyggelige Bophut. Her finder du bl.a. spa, swimmingpool, tennisbaner, 3 barer/lounger, 3 restauranter og gratis børneklub.

Her er otte forskellige værelsestyper, og du har bl.a. mulighed for at bo beach front. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pavillion Samui Villas & Resort

Ved Lamai Beach
Her kan du vælge flere forskellige værelsestyper med plads til alle. Fra suiter til villaer med tre værelser, der ligger beach front og med egen pool. Værelserne har bl.a. tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe. Pavillion tilbyder desuden spa, fitness, swimmingpool og to restauranter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Amari Koh Samui

På stranden i Chaweng
På Amari Koh Samui bor du ud til stranden og har kun få minutters gang til Chawengs pulserende byliv. Resortet har spa, fitness, børnepool, 2 swimmingpools og 2 restauranter. Børnepasning tilbydes.

Her er flere værelsestyper, og du kan f.eks. bo i de lækre familiesuites, der bl.a. har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Grand Beach Resort Samui

Større resort ud til stranden i centrum af Chaweng
Centara er kendt for deres gode familiehoteller, der som regel har et hav af faciliteter. Sådan er det også med Grand Beach Resort Samui, der bl.a. tilbyder spa, tennisbaner, swimmingpool og 2 restauranter.

Til børnene er der legeplads, børnepool og gratis børneklub. På værelserne finder du tv, minibar, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Peace Resort

Skønne villaer til en god pris
På Peace Resort, der ligger ud til privat strand i Bophut, har du mulighed for at bo i lækre villaer helt ud til stranden. Uanset hvilken værelsestype du vælger, så får du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Resortet tilbyder spa, fitness, swimmingpool og restaurant. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Santiburi Koh Samui

Med masser af faciliteter
Santiburi ligger i rolige omgivelser ud til stranden i Mae Nam. Her kan familien fornøje sig med et hav af faciliteter som f.eks. spa, golf, tennis og et fuldt udstyret sportscenter.

Her er også swimmingpool, to restauranter og gratis børneklub. Alle værelser har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen. Santiburi hører ikke til de billigste hoteller på Koh Samui, men det 5-stjernede resort er superlækkert.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coco Palm Beach Resort

Her får du meget for pengene
Ud til stranden i Mae Nam ligger Coco Palm Beach Resort, som bl.a. har deluxevillaer med to soveværelser, der har tv, køkken og gratis wifi. På resortet finder du børnepool, swimmingpool, poolbar og restaurant. Morgenmad er tilgængelig. Tjek prisen på Coco Palm Beach Resort – her får du meget for pengene.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sheraton Samui

På stranden i Chaweng Noi
Det store Sheraton Samui ligger direkte ud til stranden på rolige Chaweng Noi Beach. Resortet tilbyder en lang række faciliteter som f.eks. spa, fitness, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools.

Vælg mellem ni værelsestyper (også med to soveværelser), der alle har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Forbundne værelser tilbydes. Gratis morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Chaweng Regent Beach Resort

Ud til stranden i hjertet af Chaweng
Her er du både tæt på strand og by. Chaweng Regent Beach Resort ligger perfekt lige ud til stranden i centrum af Chaweng. Resortet tilbyder bl.a. spa, fitness, 2 restauranter og 2 swimmingpools med poolbarer.

Her er også børnepool, legeplads og aktiviteter for de mindste. På værelserne finder du tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te og kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Melati Beach Resort

I Tongsai Bay
Til den rolige familieferie er Melati Beach Resort et oplagt valg. Hotellet ligger ved Tongsai Bay ca. 20 minutter fra alle Chawengs muligheder. På Melati Beach Resort finder du bl.a. spa, fitness, swimmingpool og 2 restauranter.

Her er også børnepool og børneklub mod betaling. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Du har bl.a. mulighed for at bo i villa med egen pool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *