Sydøstasien i marts – her skal du rejse hen

Marts er en fremragende måned at besøge Sydøstasien. Vejret er stadig godt på mange af de populære rejsemål, hvor højsæsonen så småt er ved at være forbi. Det betyder færre turister og fremfor alt lavere priser på både flybilletter og hoteller. Prøv dog at styre udenom påsken, hvis den falder i marts.

I den første forårsmåned kan du bla. besøge Thailand, Vietnam og Malaysia, men som nævnt er marts et rigtig godt tidspunkt at rejse i Sydøstasien. Det største problem bliver uden tvivl at vælge fra!

Uanset hvor og hvornår i Sydøstasien du ønsker at rejse, så sidder vi klar til at lave et gratis og uforpligtende rejseforslag til dig. Kontakt os på info@thailandrundt.dk eller se mere om vores rejser til bl.a. Thailand, Bali, Vietnam, Cambodja og Malaysia.

 

Hanoi – Vietnam

Vejret: Fra dagtemperaturer på 18-20 °C i vintermånederne bliver det i løbet af marts hurtigt varmere i Hanoi. Dagtemperaturen ligger på ca. 23 °C, og aftenerne er også lunere end i vintermånederne. En regnbyge eller to kan ikke udelukkes i Hanoi i marts.

Derfor: Hanoi ER Vietnam. Den spændende by har et væld af fantastiske attraktioner og så er det her, du finder noget af Asiens bedste mad. Gå en tur rundt om Hoan Kiem-søen, besøg det smukke litteraturtempel og hør mere om Vietnams landsfader Ho Chi Minh, inden du kaster dig over Hanois enestående udflugtsmuligheder som f.eks. Sapa, Ninh Binh og Halong Bay. Hanoi er en by, jeg vender tilbage til igen og igen.

Andre gode steder i området: Det øvrige Vietnam, Laos, Cambodja og Thailand.

Hanoi gadeliv er en attraktion i sig selv

 

Koh Lipe – Thailand

Vejret: I marts er der stadig masser af sol over Koh Lipe, hvor du kan forvente temperaturer på 30-32 °C.

Derfor: Thailands bedste strande. Så kort kan det siges. På Koh Lipe finder du de lækreste strande, der har kridhvidt sand og krystalklart vand. Det er her du kan bo i hytte eller bungalow direkte på stranden og hænge ud på herlige barer lavet af brædder og genbrugsmaterialer. Både Koh Lipe og den omkringliggende Kog Tarutao Nationalpark har desuden fremragende dykning og snorkling.

Andre gode steder i området: Hele thailand, vestkysten af Malaysia, Cambodja og Laos.

Der er masser af muligheder for at bo på stranden på Koh Lipe – her Castaway Resort

 

Siem Reap (Angkor Wat) – Cambodja

Vejret: Solrigt med temperaturer på 30-33 °C. En regnbyge kan forekomme, men den våde periode begynder først rigtigt i slut april/maj.

Derfor: Det burde ikke være nødvendigt at skrive hvorfor man skal besøge Siem Reap og Angkor Wat. Verdens største tempelområde er en enestående oplevelse og et sted, der tager flere dage at udforske. Tusinder af turister besøger hver dag Angkor, men marts er ikke helt så travl som januar og februar og derfor at godt tidspunkt at opleve de smukke templer med de mange detaljer. Udover Angkor kan du også besøge flydende byer, spændende gallerier og spise god og billig streetfood.

Andre gode steder i området: Det øvrige Cambodja, Laos, Vietnam og Thailand.

Angkor Wat – alle templers moder – er en enestående oplevelse

 

Langkawi – Malaysia

Vejret i marts: På Langkawi er det varmt og solrigt i marts – en byge eller overskyet vejr kan forekomme, men som regel skinner solen fra en skyfri himmel.

Derfor: Det er primært malayer, der besøger Langkawi, men øen er for mange udenlandske turister et fast stop på turen fra Penang eller Kuala Lumpur til Koh Lipe i Thailand (se f.eks. vores rejse til Kuala Lumpur, Langkawi og Koh Lipe). Der er dog grund nok til at besøge Langkawi – her finder du smuk natur, dejlige strande og hvert andet år kan du i marts opleve den ugelange Langkawi Art Biennale. Øen har også en lang række aktiviteter, der sandsynligvis vil være et hit hos børnene.

Andre gode steder i området: Penang, vestkysten af Malaysia samt Thailand

SkyBridge – eller Panorama Langkawi – er øens største turistattraktion

 

Koh Chang – Thailand

Vejret i marts: Forvent masser af sol på Koh Chang i marts, hvor temperaturen ligger på 30-33 °C.

Derfor: Koh Chang har akkurat undgået at blive en kopi af f.eks. Phuket og Koh Samui. Her finder du stadig en skøn tilbagelænet atmosfære med kun få skræddere, beer bars og kæmperesorts. Alt er i lidt mindre målestok end ved Thailands største badedestinationer, og det giver en herlig stemning af noget originalt og uspoleret. Det er især de dejlige strande, der trækker turister til Koh Chang, men du kan også opleve, jungle, vandfald og mangrove. Eller hvad med at kombinere med f.eks. Koh Mak og Koh Kood – to andre øer i den maritime nationalpark. Se f.eks. vores bestsellerrejse til Bangkok, Koh Kood og Koh Chang.

Andre gode steder i området: Det øvrige Thailand, Laos, Cambodja og Vietnam.

Koh Changs længste strand White Sand Beach

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *