Fra Bangkok til Krabi

Krabi er et af danskernes mest populære rejsemål i Thailand. Fra København kan du tage en mellemlanding i Doha eller Bangkok med henholdsvis Qatar Airways eller Thai Airways.

Men mange rejser fra Bangkok til Krabi efter nogle dage i hovedstaden, og her er det flere muligheder for transport. Det kan du læse mere om herunder, men jeg vil helt sikkert anbefale dig at flyve – det er kun lidt dyrere end at tage bussen. Vil du ikke selv stå for transporten i Thailand, så kan vi hjælpe – læs mere her.

 

Med fly

Den absolut nemmeste måde st komme fra Bangkok til Krabi er med fly. Der er superbilligt at flyve indenrigs i Thailand og med mindre du virkelig er på lavbudget, så er det bare om at booke en flybillet, der fås for et par hundrede kroner og opefter.

Adskillige flyselskaber flyver fra Krabi til Bangkok – det er dog værd at bemærke hvilken lufthavn, der benyttes. Thai Airways, Thai Smile, Bangkok Airways og Vietjet Air flyver fra Suvarnabhumi lufthavn, mens f.eks. AirAsia, Lion Air og Nok Air benytter den gamle lufthavn Don Mueang.

Det er også værd at tjekke hvad der er inkluderet i prisen. Hos lavprisselskaberne er der som udgangspunkt kun håndbagage inkluderet i grundprisen, hvorefter du kan tilkøbe indtjekket bagage.

Ankomst til Krabi
Fra Krabi lufthavn er der få kilometer til Krabi By og ca. 25 km til Ao Nang og Hat Nopparat Thara. Du kan tage en af de autoriserede taxier til dit bestemmelsessted. Køb billet/voucher i en af boderne i ankomsthallen, der tilbyder transport og find taxien lige udenfor. Priserne er faste – det koster 350 baht til Krabi By og 600 baht til Ao Nang for en almindelig taxi. Behøver I en minivan er prisen henholdsvis 600 baht til Krabi By og 1050 baht til Ao Nang.

I kan selvfølgelig også booke transport hjemmefra – det kan vi hjælpe med – læs mere her. Der er også flere udbydere på nettet som f.eks. Krabi Shuttle, men du kan også få dit hotel til at hente dig i lufthavnen.

Har du fået lavet en skræddersyet rejse gennem thailandrundt.dk, så har du som udgangspunkt altid transport fra Krabi lufthavn til dit hotel inkluderet. Se mere om vores rejser til Thailand her.

 

Med bus

Der er knap 800 km fra Bangkok til Krabi. På trods af afstanden er det muligt at tage bussen, men det er bestemt værd at sammenligne tid, pris og komfort i forhold til en flybillet.

Regulære busser kører fra Bangkok til Krabi for ca. 600 baht flere gange dagligt, mens VIP-bussen har afgang kl. 17. Begge kører fra den sydlige busterminal (Sai Tai Mai) og koster knap 1000 baht. Turen tager ca. 12 timer. Taxi fra det centrale Bangkok til busterminalen koster ca. 120-150 baht.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *