De bedste billige hoteller på Koh Samui

Dejlige Koh Samui har masser af overnatningssteder i alle prisklasser. De senere år er der åbnet en række nye eksklusive resorts, men der er heldigvis også skønne steder for os med en lidt mindre tegnebog.

Det kan være lidt af en jungle at finde det perfekte hotel på Koh Samui, men tjek disse 10 overnatningssteder, der konstant får gode anmeldelser og som er nogle af de bedste billige hoteller på Koh Samui. Her bor du skønt til en rigtig god pris, og flere af stederne ligger endda helt ud til stranden.

Se også: Bo på stranden på Koh SamuiDe bedste familiehoteller på Koh SamuiDe bedste hoteller på Koh Samui

 

The White Cottage – Bophut

Tæt på stranden i Bophut
Et fremragende valg i Bophut. The White Cottage har kun 11 værelser med mulighed for at vælge mellem tre forskellige bungalows; standard, deluxe og familie. Alle har de bl.a. wifi, køleskab og aircondition. The White Cottage ligger et stenkast fra stranden, men stedet har også en lille pool og tilbyder bl.a. vaskeservice og lufthavnstransport.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Samui Pink House – Lamai

Lille hotel med venligt værtspar
At bo her er som at bo hos venner, skriver tidligere gæster om Samui Pink House, hvor Caroline and Francois tager imod med åbne arme. Her bor du tæt på stranden i Lamai i et af de seks værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Pink house tilbyder lufthavnstransport, en dejlig pool og så er stedet berømt for sin gode morgenmad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Ampha Place Hotel – Mae Nam

To minutters gang til Mae Nam Beach
Utrolig billigt og fantastisk værdi for pengene er blot nogle af de ting tidligere gæster siger om Ampha Place Hotel, der ligger to minutters gang til dejlige Mae Nam Beach. Hotellet har 11 værelser, der bl.a. har wifi og aircondition. Ampha Place Hotel har også en lille pool og fremhæves for de venlige ejere.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sallamai Resort – Lamai Beach

I top 10 på Tripadvisor over alle overnatningssteder på Koh Samui
Det lille Sallamai resort har kun 10 værelser, der bl.a. har wifi, køleskab og aircondition. På trods af hotellets beskedne størrelse kan du alligevel vælge mellem fire forskellige værelsetyper – fra standard til suite.

Sallamai Resort har desuden bar/lounge, swimmingpool og morgenmad, der tilberedes efter bestilling. Dette sted er uden tvivl et af de bedste billige hoteller på Koh Samui.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Sukreep Resort – Chaweng Noi

Med plads til hele familien
Tæt på Chaweng Noi Beach finder du det lille Baan Sukreep Resort, der har 13 værelser. Du kan vælge mellem otte forskellige værelsestyper – deriblandt suiter og villaer med plads til fire personer – perfekt til familien. Hotellet har swimmingpool og værelserne bl.a. Wifi og køleskab.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Palm Coco Mantra  – Lamai

Hotel med privat strand
Tidligere gæster fremhæver det venlige personale og den rolige beliggenhed ud til den private strand ved Lamai. Palm Coco Mantra har 25 værelser, der bl.a. har wifi, køleskab og aircondition. Her er swimmingpool, restaurant og spafaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Baan Sawan Samui Resort – Chaweng Noi

Mindre hotel i Chaweng Noi
Det lille resort ligger ca. 400 meter fra stranden i Chaweng Noi. Her er bl.a. restaurant, børnepool og to swimmingpools. Baan Sawan Samui har kun 10 værelser, men flere forskellige værelsestyper – inklusive familieværelser med plads til seks personer.

Alle værelser har bl.a. tv, wifi, køleskab, pengeskab og aircondition. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet på Baan Sawan, hvor du bor i en familiær atmosfære.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Jungle Club – Chaweng

Med smuk udsigt over Chaweng
The Jungle Club er efterhånden en institution på Koh Samui. Beliggende højt oppe over Chaweng er det lille guesthouse elsket af turisterne og det på trods af, at der er en god bid vej til stranden.

Jungle Club har 18 værelser – fra basic huts til villaer med egen pool. Udsigten fra de velplejede omgivelser er smuk, og du finder både loungeområder og en dejlig pool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Us hostel – Bophut

Populært sted blandt backpackere
Et af de billigste overnatningsmuligheder på Koh Samui. Det populære hostel ligger ca. 10 minutters gang til stranden mellem Big Buddha Beachh og Bophut.

Her kan du bo i eget værelse eller i sovesale med op til otte senge. Der er også sovesal kun for kvinder. Us Hostel har en ungdommelig atmosfære med bl.a. bar/lounge, og det er et godt sted at møde nye mennesker.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

By Beach Resort – Mae Nam

Ud til stranden i Mae Nam
Mindre hotel, der ligger ud til privat strand i Mae Nam. Det er et forholdsvis basic sted, der har fire værelsestyper – fra standardbungalow med fan til familiebungalow med aircondition. Værelserne har i øvrigt gratis wifi. By Beach Resort har også en lille pool, og man er behjælpelige med transfer og udflugter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Coco Palm Beach Resort

Her får du meget for pengene
Ud til stranden i Mae Nam ligger Coco Palm Beach Resort, som bl.a. har deluxevillaer med to soveværelser, der har tv, køkken og gratis wifi. På resortet finder du børnepool, swimmingpool, poolbar og restaurant. Morgenmad er tilgængelig. Tjek prisen på Coco Palm Beach Resort – her får du meget for pengene.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *