Thailands mest romantiske hoteller

Thailand har masser af lækre hoteller til den romantiske ferie. Jeg har fundet ni af slagsen, der alle får gode anmeldelser, og hvor I lige får det der ekstra, der giver den perfekte parferie. I kan også se indlæggene Vild luksus i Thailand og Bryllupsrejse i Thailand – 8 romantiske luksushoteller, der præsenterer hoteller, som tilbyder meget af det samme som nedenstående.

 

Layana Resort – Koh Lanta

Vinder af Tripadvisors Travellers Choice
Superlækkert resort kun for voksne. Layana har vundet en lang række priser, og her kan du forvente service i topklasse. Resortet ligger beachfront og tilbyder bl.a. spa, pool og fitnessfaciliteter. Du kan snuppe en lækker cocktail i Sundowner Bar, og har du booket en beach villa har du direkte adgang til stranden. Her er 57 værelser/bungalows, der har tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Sarojin – Khao Lak

På stranden i Khao Lak
Prisvindende resort, der ligger ud til et roligt strandområde i det nordlige Khao Lak. The Sarojin tilbyder bl.a. barer, restauranter, swimmingpool og en lækker spa med et stort udvalg af behandlinger. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi, pudemenu og aftenopredning.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Mai Khao Phuket Villas

Villaer med pool
Designet af Bill Bensley og i fantastiske omgivelser er Anantara ikke kun perfekt til romantik, men også til at komme ned i tempo. Resortet har 92 villaer, der alle har privat pool. De har også tv, køleskab, pudemenu, aftenopredning og gratis wifi. Anantara tilbyder desuden swimmingpool, 3 barer, 3 restauranter og en luksusspa med diverse behandlinger.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Six Senses Yao Noi

Med fantastisk udsigt over Phang Nga Bugten
Et lækkert hideaway på rolige Koh Yao Noi mellem Krabi og Phuket. Six Senses har 55 villaer og suiter spredt ud over et store område på øens østkyst med fantastisk udsigt over Phang Nga Bugten. Villaerne har privat pool og på alle værelser finder du. bl.a. tv, køleskab, pudemenu og gratis wifi. På resortet er der fitness, roomservice, 2 restauranter og fuldt udstyret spa.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Pimalai Resort & Spa – Koh Lanta

Luksusresort med bryllupsfaciliteter
Lækkert resort, der har fået et hav af priser og som konstant får gode anmeldelser. Vælg mellem otte forskellige værelsestyper – fra deluxe til store villaer med privat pool. Værelserne har bl.a tv, køleskab og gratis wifi. På Pimalai Resort finder du et stort udvalg af faciliteter som f.eks. fitness, strandbar, bryllupsfaciliteter, 2 barer og 4 restauranter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Beluga Boutique Hotel – Koh Samui

Kun for voksne
Det anmelderroste boutiquehotel på Lamai Beach er et fund til pengene. Her er kun 14 værelser og hotellet er kun for voksne. Vælg mellem tre værelsestyper, der har tv, køleskab og gratis wifi. Beluga Boutique Hotel har pool, bar/lounge og bryllupsfaciliteter, og så roses restauranten for sin fremragende mad.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wanakarn Beach Resort – Thaimuang Beach

Direkte på stranden
Her finder du 15 private villaer ved stranden i Thaimuang, der ligger mellem Phuket og Khao Lak. Alle villaer har egen pool og Wanakarn er et lille paradis, der nok skal få romantikken til at blomstre. Her er bl.a. bar/lounge, restaurant og lækker spa. Villaerne er smagfuldt indrettet med bl.a. tv, køleskab, boblebad og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Banyan Tree Samui – Koh Samui

5-stjernede villaer ved Lamai
Superlækkert resort i pragtfulde omgivelser. Her får du udsøgt service og har mulighed for at bo i villa med privat pool. Banyan Tree Samui har egen strand og 88 villaer/værelser, der ligger smukt. Villaerne har tv, køleskab, gratis wifi, pudemenu og aftenopredning. På hotellet finder du bl.a. yoga, fitness, swimmingpool, tre barer, tre restauranter og fuldt udstyret spa.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Trisara Villas – Phuket

Pragtfulde villaer med fantastisk beliggenhed
Trisaras villaer er ikke billige, men her får du til gengæld en mindeværdig ferie i en af de 39 villaer, der er smagfuldt indrettede og som har køleskab, gratis wifi og egen pool. Trisara tilbyder bl.a. spa, swimmingpool, fitnessfaciliteter, restauranter og gratis lufthavnstransport. Søndag kan du deltage i den populære jazzbrunch.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *