Thailands bedste familieresorts

Thailand er perfekt til familieferien. Uanset alder, så er der masser af aktiviteter og forlystelser ved de mest populære rejsemål. Især børnene vil føle sig i paradis – de store familieorienterede resorts har kæmpe swimmingpools, en perlerække af faciliteter og måske endda børneklubber.

Det er den slags hoteller, du kan læse om herunder, men for at finde andre former for overnatningssteder og et større udvalg af familieorienterede hoteller, kan du også klikke ind på disse indlæg:

Overnatning for hele familien på Phuket
Overnatning for hele familien i Krabi
Overnatning for hele familien på Koh Chang
Overnatning for hele familien på Koh Samui
Overnatning for hele familien på Koh Lanta
Overnatning for hele familien i Bangkok

 

Centara Grand Beach Resort – Karon Beach, Phuket

Thailands førende familiehotel
Et paradis for vandhunde. Resortet har eget vandland med swimmingpools, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandfald og en pool for de mindste. Her er også en børneklub med teenagezone.

Vælg mellem over 10 værelsestyper, hvoraf nogle har egen pool og ligger beach front. Alle værelser har bl.a. tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Centara Grand Beach Resort ligger i øvrigt direkte på stranden.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Radisson Resort & Spa – Cha-am

Bo fire på værelset og få en rigtig billig familieferie
Radisson (tidl. Novotel) ligger et stenkast fra stranden i Cha-am. Her er store områder lavet til børnene, der kan nyde godt af bl.a. biograf, diverse spil, teenzone med bløde sofaer og separat børnepool med vandrutsjebane. For de mindste er der veludstyrede legerum.

På resortet finder du også spa og flere barer og restauranter. Vælg mellem 10 værelsestyper, der alle har tv, køleskab og gratis wifi. De største har selvfølgelig plads til hele familien.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Sands – Khao Lak

Ved stranden i Khao Lak
Pragtfuldt resort på stranden i Khao Lak. Her er der store familieværelser og suites, hvoraf nogle har direkte adgang til poolen. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at leve te/kaffe. The Sands tilbyder desuden børneklub, børnepasning, 3 swimmingpools samt spa- og fitnessfaciliteter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Grand Beach Resort Samui

Større resort ud til stranden i centrum af Chaweng
Centara er kendt for deres gode familiehoteller, der som regel har et hav af faciliteter. Sådan er det også med Grand Beach Resort Samui, der bl.a. tilbyder spa, tennisbaner, swimmingpool og 2 restauranter.

Til børnene er der legeplads, børnepool og gratis børneklub. På værelserne finder du tv, minibar, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Dusit Thani Laguna – Thalang, Phuket

Store villaer til hele familien
Det store resort Dusit Thani Laguna ligger ved Thalang (Bang Tao) på Phuket. Her er masser af plads at boltre sig på for børnene, der har egen klub og et væld af aktiviteter at vælge mellem.

Villaerne er perfekte til hele familien, og de indeholder bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Dusit Thani tilbyder desuden 4 restauranter, gratis områdetransport og spa med fuld service.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Grand Mirage – Pattaya

Kæmpe temahotel ved Pattaya
Det ideelle sted at holde ferie for børn og barnlige sjæle. Hotellet har et “Lost Word” tema med store pools, kunstige floder og flere vandfald. Der er to børneklubber: Camp Safari og E-Zone.

Grand Mirage ligger direkte på stranden og tilbyder desuden legeplads, børnepasning, 2 barer, 5 restauranter og transport til shoppingcenter. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

JW Marriott Mai Khao – Phuket

Direkte på stranden og børnene har egen klub
Lækkert resort i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger lige ud til stranden i Mai Khao, og du kan vælge mellem almindelige værelser eller suites, der alle har tv, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe.

Her er børnepool, 3 swimmingpools, børneklub, børnepasning, 6 restauranter og spa med et stort udvalg af behandlinger. Der er mulighed for at bo i villa med egen pool.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Centara Anda Dhevi – Krabi

Børn under 11 år kan ofte bo gratis – se efter tilbud
Godt og nyere hotel, der ligger i gåafstand fra både Ao Nang og Nopparat Thara Beach. Her er børn i alle aldre i paradis, og de kan nyde godt af to børneklubber og swimmingpool med vandrutsjebane.

Centara Anda Dhevi tilbyder desuden børnepasning, fitnessfaciliteter og spa med et stort udvalg af behandlinger. På værelserne finder du bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Holiday Inn Resort Vana Nava – Hua Hin

Med gratis adgang til vandland
Det nyeste skud på stammen når det gælder familieresorts med eget vandland. Holiday Inn ligger syd for Hua Hin og har gratis adgang til Water Jungle, der skulle være Asiens største af sin slags.

Holiday Inn tilbyder bl.a. børneklub, fitnessfaciliteter, børnepasning og fuldt udstyret spa. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Splash Beach Resort – Phuket

Med gratis adgang til vandland
Det enorme Splash Beach Resort ligger ud til Mai Khao Beach. Her finder du en lang række faciliteter som spa, fitness, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools.

Til børnene er der legeplads, vandland og gratis børneklub. Hotellet har adskillige værelsestyper inklusive familieværelser. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Anantara Bophut Koh Samui Resort

Med gratis børneklub
Det lækre 5-stjernede Anantara ligger på stranden i hyggelige Bophut. Her finder du bl.a. spa, swimmingpool, tennisbaner, 3 barer/lounger, 3 restauranter og gratis børneklub.

Her er otte forskellige værelsestyper, og du har bl.a. mulighed for at bo beach front. Værelserne har tv, minibar, gratis wifi, premium sengetøj og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Radisson Resort and Suites – Phuket

Værelser med plads til seks personer
Radisson ligger et stenkast fra dejlige Kamala Beach. Her får du rigtig meget for pengene og kan nyde godt af faciliteter som bl.a. spa, fitness og swimmingpool. Resortet tilbyder også gratis børneklub og børnepasning. Alle værelser har bl.a. køleskab og gratis wifi. Et 5-stjernet resort til en rigtig god pris.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

3 comments

  1. Hej med Jer.
    Vi er en familie på 4. To voksne og to børn på 9 og 5 år. Vi er i gang med at planlægge en tur til Thailand med ca 12 overnatninger hen over julen i år. Vi søger et mindre hotel. Gerne bungalow og med restaurant på hotel med autentisk Thailands mad. Gerne generelt autentisk. Gerne lige ned til stranden, men også med mulighed for pool. Har I mon nogle erfaringer. Gerne hyggeligt i naturskønne omgivelser og med god service.Måske et familieejet ressort. På forhånd tak🙏 Vh Stine og familie

    1. Hej Stine. I skal nok kigge mod de mindre øer, hvis I søger noget autentisk. Mange af de populære feriesteder har primært større resort med mange faciliteter. For noget autentisk kan I se på øer som Koh Jum, Koh Yao Noi/Yai og til dels Koh Kood. Øerne har flere muligheder for overnatning ud til stranden i forskellige prisklasser.

      Mange hilsner fra Carsten

  2. Jeg ville tilføje Rawi Warin Spa and Resort på Koh Lanta. Det er et fantastisk familie-resort med virkelig gode swimming pools for både de voksne og børnene, daglige aktiviteter for børn og derudover med bordtennisbord, legerum, gratis cykellån m.m. De ligger lige ned til en fin, privat strand og selve stemningen og den setting det ligger i er virkelig god. Der er også mange dyr på resortet. Vi så en abefamilie, varaner, egern, tudser, ørne, hejrer, eremitkrebs m.m. Der er også et meget stort område med damme hvor der er masser af fisk. Kæmpe anbefaling herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *