Thailands bedste familieresorts

Thailand er perfekt til familieferien – uanset alder, så er der masser af aktiviteter og forlystelser på de mest populære rejsemål. Især børnene vil føle sig i paradis – de store familieorienterede resorts har kæmpe swimmingpools, en perlerække af faciliteter og måske endda børneklubber.

Er I mere til mindre hoteller eller vil opleve flere steder i Thailand, så har vi stor erfaring i at rejse rundt med børn.

Kontakt mig på info@thailandrundt.dk med jeres ønsker og telefonnummer, hvis I vil have forslag til jeres familierejse i Thailand, hvor I bor på håndplukkede børnevenlige hoteller. Vi hjælper også gerne med specialpladser på flyrejsen og har udarbejdet en huskeliste til jer, der rejser med børn.

 

Centara Anda Dhevi – Krabi

Børn under 11 år kan ofte bo gratis – se efter tilbud
Godt og nyere hotel, der ligger i gåafstand fra både Ao Nang og Nopparat Thara Beach. Her er børn i alle aldre i paradis, og de kan nyde godt af to børneklubber og swimmingpool med vandrutsjebane. Centara Anda Dhevi tilbyder desuden børnepasning, fitnessfaciliteter og spa med et stort udvalg af behandlinger. På værelserne finder du bl.a. tv, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Centara Anda Dhevi >

 

Novotel Hua Hin – Cha Am

Bo fire på værelset og få en rigtig billig familieferie
Her er store områder lavet til børn. Resortet har biograf, diverse spil, teenzone med bløde sofaer og separat børnepool med vandrutsjebane. For de mindste er der veludstyrede legerum. Novotel ligger et stenkast fra stranden, og på resortet finder du bl.a. spa, 3 barer og 3 restauranter. Vælg mellem 10 værelsestyper, der alle har tv, køleskab og gratis wifi.

Book eller se mere om Novotel i Cha Am >

 

Centara Grand Mirage – Pattaya

Kæmpe temahotel ved Pattaya
Det ideelle sted at holde ferie for børn og barnlige sjæle. Hotellet har et “Lost Word” tema med store pools, kunstige floder og vandfald. Der er to børneklubber: Camp Safari og E-Zone. Grand Mirage ligger direkte på stranden og tilbyder desuden legeplads, børnepasning, 2 barer, 5 restauranter og transport til shoppingcenter. Værelserne har bl.a. tv, minibar og gratis wifi.

Book eller se mere om Centara Grand Mirage >

 

Centara Grand Beach Resort Samui

Større resort ud til stranden i centrum af Chaweng
Centara er kendt for deres gode familiehoteller, der som regel har et hav af faciliteter. Sådan er det også med Grand Beach Resort Samui, der bl.a. tilbyder spa, tennisbaner, swimmingpool og 2 restauranter. Til børnene er der legeplads, børnepool og gratis børneklub. På værelserne finder I tv, minibar, pudemenu, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Morgenmad er tilgængelig.

Book eller se mere om Centara Grand Beach Resort >

 

Dusit Thani Laguna – Thalang, Phuket

Store villaer til hele familien
Stort resort ved Thalang (Bang Tao) på Phuket. Her er masser af plads at boltre sig på for børnene, der har egen klub og et væld af aktiviteter at vælge mellem. Villaerne er perfekte til hele familien og de har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Dusit Thani tilbyder desuden 4 restauranter, gratis områdetransport og spa med fuld service.

Book eller se mere om Dusit Thani Laguna >

 

The Sands – Khao Lak

Ved stranden i Khao Lak
Pragtfuldt resort på stranden i Khao Lak. Her er der store familieværelser og suites, hvoraf nogle har direkte adgang til poolen. Alle værelser har bl.a. tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at leve te/kaffe. The Sands tilbyder desuden børneklub, børnepasning, 3 swimmingpools samt spa- og fitnessfaciliteter.

Book eller se mere om The Sands Khao Lak >

 

JW Marriott Mai Khao – Phuket

Direkte på stranden og børnene har egen klub
Lækkert resort i luksuriøse omgivelser. Hotellet ligger lige ud til stranden i Mai Khao, og I kan vælge mellem almindelige værelser eller suites, der alle har tv, køleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Her er børnepool, 3 swimmingpools, børneklub, børnepasning, 6 restauranter og spa med et stort udvalg af behandlinger.

Book eller se mere om JW Marriott Mai Khao >

 

Centara Grand Beach Resort – Karon Beach, Phuket

Thailands førende familiehotel
Et paradis for vandhunde. Resortet har eget vandland med swimmingpools, jacuzzi, vandrutsjebaner, vandfald og en pool for de mindste. Her er også en børneklub med teenagezone. Vælg mellem over 10 værelsestyper, nogle med egen pool. Alle værelser har bl.a. tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe. Centara Grand Beach Resort ligger i øvrigt direkte på stranden.

Book eller se mere om Centara Grand Beach >

 

Holiday Inn Resort Vana Nava – Hua Hin

Med gratis adgang til vandland
Det nyeste skud på stammen når det gælder familieresorts med eget vandland. Holiday Inn ligger syd for Hua Hin, og her er der gratis adgang til Water Jungle, der skulle være Asiens største af sin slags. Holiday Inn tilbyder bl.a. børneklub, fitnessfaciliteter, børnepasning og fuldt udstyret spa. Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Book eller se mere om Holiday Inn >

 

Splash Beach Resort – Phuket

Med gratis adgang til vandland
Det enorme Splash Beach Resort ligger ud til Mai Khao Beach. Her finder I en lang række faciliteter som spa, fitness, 2 barer, 2 restauranter og 2 swimmingpools. Til børnene er der legeplads, vandland og gratis børneklub. Hotellet har adskillige værelsestyper inklusive familieværelser. Alle værelser har tv, køleskab og gratis wifi.

Book eller se mere om Splash Beach Resort >

 

Swissotel Resort – Phuket

Værelser med plads til seks personer
Swissotel ligger et stenkast fra dejlige Kamala Beach. Her får I rigtig meget for pengene og kan nyde godt af faciliteter som bl.a. spa, fitness og swimmingpool. Resortet tilbyder også gratis børneklub og børnepasning. Alle værelser har bl.a. køleskab og gratis wifi. Et 5-stjernet resort til en rigtig god pris.

Book eller se mere om Swissotel Resort Phuket >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *