Bo på stranden i Thailand i vinterferien – 14 lækre hoteller

Et af de emner jeg får flest mails om er, hvor man kan bo på stranden i Thailand. Det er der mulighed for mange steder, men jeg har valgt 14 lækre hoteller ud, der alle ligger beach front.

Har du en særlig ø eller strand, du ønsker at besøge på din næste ferie i Thailand, så kan du se nærmere på disse indlæg:

Bo på stranden på Koh Chang
Bo på stranden på Koh Samui
Bo på stranden på Koh Lanta
Bo på stranden i Krabi
Bo på stranden på Koh Phangan
Bo på stranden på Phuket

Se også indlægget 8 gode snorkelstrande i Thailand, hvor du kan bo eller 6 øer i Thailand med kun ét hotel, der også kan være relevante for dig.

Nu til mine forslag til, hvor du kan bo på stranden i Thailand. Indlægget er ment som inspiration, og der er selvfølgelig mange andre steder, du kan overveje.

 

Lazy Days – Koh Lanta

Skønne bungalows på stranden
På den lille Relax Beach (bugten lige syd for Long Beach) ligger Lazy Days, der kun har ni værelser. Det svenskejede hotel får topanmeldelser for både service og beliggenhed. Værelserne består af bungalows med bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe.

Selvom hytterne beach front er udsolgt, så bor du ikke mange meter fra stranden i de øvrige værelsestyper Garden Bungalow og Seaview Bungalow. Lazy Days har bar og god restaurant.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Reef Resort – Koh Kradan

Få meter fra Koh Kradans fantastiske strand
Reef Resort ligger lige ud til den lækre strand på Koh Kradan. Der er tale om et nyere hotel med kun 18 værelser, som bl.a. har køleskab, pengeskab, gratis wifi og en lille møbleret terrasse.

Reef Resort har en dejlig swimmingpool, der ligger i en have med indbydende hængekøjer. Hotellet har desuden restaurant og kan tilbyde spabehandlinger. Morgenmad er inkluderet i prisen, og der er kajak og paddleboard til fri afbenyttelse.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Wapi Resort – Koh Lipe

Bungalows på Sunrise Beach
På Wapi Resort har du mulighed for at bo i dejlige beach front bungalows. Der er også værelser i anden række, og ca. 50 meter fra vandkanten finder du de billigste garden bungalows.

Værelserne har tv, køleskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. Wapi Resort er ejet af en franskmand, der med glæde hjælper med udflugter og billetter. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Racha – Koh Racha Yai

Luksus på (næsten) øde ø
På The Racha får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Hotellet ligger på den ganske lille ø Koh Racha Yai og tilbyder bl.a. strandvillaer og suites med eller uden privat pool. De største har plads til syv personer.

The Racha er lækker luksus og har faciliteter som spa, fitness og flere barer, restauranter og swimmingpools. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen. Hotellet sørger gerne for transport til øen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Castaway Beach Bungalows – Koh Phangan

Klassiske hytter på stranden
På Castaway Beach Bungalows har du mulighed for at bo billigt på stranden på Koh Phangan. Træhytterne er enkle, men har gratis wifi, privat bad og toilet, god seng med myggenet og en indbydende hængekøje på terrassen.

Castaway Beach Bungalows ligger på Koh Phangans vestkyst direkte på Hin Khong Beach. Det er et superpopulært sted, som hurtigt bliver udsolgt. Hotellet har desuden bar og cafe, der serverer morgenmad.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Thapwarin Resort – Koh Ngai

Populært resort på Koh Ngai
Her bor du i gode hytter på den skønne ø Koh Ngai syd for Koh Lanta. Resortet ligger på en meget rolig strand, og hytterne er lavet i naturmaterialer, der passer perfekt ind i de frodige omgivelser.

Thapwarin har strandbar, restaurant og et venligt personale, der kan være behjælpelige med udflugter/billetter. Vælg mellem tre værelsestyper inklusive bungalows i første række. Alle værelser har tv, minibar og mulighed for at lave te/kaffe.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Adang Island Resort – Koh Adang

Paradis i det sydlige Thailand
Med udsigt til travle Koh Lipe i det sydligste Thailand, ligger Adang Island Resort på smukke jungleklædte Koh Adang. Her kan du bl.a. bo på stranden ud til det krystalklare turkisblå vand med mulighed for aktiviteter som kajak og snorkling.

Værelserne har tv, gratis wifi og elkedel. Af faciliteter finder du bl.a. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

The Moken Eco Village – Koh Phra Thong

Fantastiske lille perle med veludstyrede hytter og bungalows
Har du et ønske om at komme væk fra de gængse turistruter, så er The Moken Eco Village helt sikkert noget for dig. Her bor du i charmerende hytter og bungalows i rolige omgivelser på den nordlige del af Koh Phra Thong.

Det lille overnatningssted får topanmeldelser og roses især for sin service og det venlige personale. The Moken Eco Village har bar, restaurant og udlån af bl.a. kajak og paddleboard. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Castaway Resort – Koh Lipe

Herlige bungalows ud til Sunrise Beach
Castaway Resort er sådan et sted, man drømmer om en kold vinterdag i Danmark. Det populære hotel ligger direkte ud til den superlækre strand Sunrise Beach, der har hvidt sand og krystalklart vand.

Uanset hvor du bor på Castaway Resort, så bor du et stenkast fra stranden. Bedst er det selvfølgelig at vælge de skønne beach front bungalows, hvor du træder lige ud i sandet fra dit værelse. Hotellet har faciliteter som spa, bar/lounge og restaurant. Morgenmad er tilgængelig.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

SAii Phi Phi Island Village – Koh Phi Phi

Lækkert hotel på en af Phi Phis bedste strande
Til dig, der godt kan lide at komme lidt væk fra det hele, er SAii Phi Phi Island Village et godt valg. Her bor du i lækre omgivelser lige ud til den lækre strand med hvidt sand og vajende palmer.

Hotellet har en lang række værelsestyper med mulighed for at bo på stranden. På værelserne finder du bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi og mulighed for at lave te/kaffe. SAii har faciliteter som flere bare, restauranter og swimmingpools. Morgenmadsbuffet kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Sabai Sabai – Koh Phayam

Bungalows på rolige Koh Phayam
På Koh Phayam, der ligger i Ranong tæt på grænsen til Myanmar, kan du bo på stranden på Sabai Sabai, der har en lang række værelsestyper. Bl.a. telte, hytter, bungalows og villaer, hvoraf nogle ligger helt ud til vandkanten.

Hotellet har faciliteter som bar, gratis wifi og restaurant med mulighed for at købe morgenmad. I den dejlige have er de puder og hængekøjer – et fint sted at møde andre rejsende. Sabai Sabai tilbyder desuden lufthavnstransport.

Udbydes ikke på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Aleenta Resort & Spa – Phuket

Luksus på stranden på Phuket
Det er skam muligt at bo beach front på Phuket. Vil du have luksus og flotte omgivelser, så tag et kig på Aleenta Resort & Spa, der ligger på Natai Beach. Billigt er det ikke, men helt sikkert en oplevelse.

Aleenta Resort & Spa har en lang række værelsestyper inklusive villaer og suites i første række til den flotte strand. Hotellet har faciliteter som spa, børneklub, swimmingpool og flere barer og restauranter. Morgenmad kan tilkøbes, og i receptionen kan man hjælpe med udflugter og billetter.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Haad Tien Beach Resort – Koh Tao

Lækre villaer ud til smuk snorkelstrand
På den sydlige del af Koh Tao ligger Haad Tien Beach Resort direkte på en pudderhvid sandstrand, hvor du kan snorkle og måske se skildpadder og revhajer. De lækre villaer beach front er ikke billige, men uanset hvilken værelsestype du vælger, så er der kun et stenkast til stranden.

På alle værelser finder du bl.a. tv, køleskab, pengeskab, gratis wifi, møbleret terrasse og mulighed for at lave te/kaffe. Haad Tien Beach Resort har faciliteter som bar, restaurant og swimmingpool. Morgenmad kan tilkøbes.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Tinkerbell Resort – Koh Kood

Lækre villaer direkte på stranden
Hvis du ikke allerede har besøgt Koh Kood, så skal du skrive øen på din bucket list. Her får du de mest fantastiske strande, og mange af dem kan du have helt for dig selv. Men hvor skal du så bo? Her er Tinkerbell Resort et godt valg, hvis du vil bo direkte ud til stranden.

Hotellet har skønne villaer i første række, men selvom du vælger poolvillaerne bagved, så er der blot 50 meter til stranden. Tinkerbell Resort tilbyder faciliteter som f.eks. bar/lounge, restaurant og swimmingpool. Morgenmad er inkluderet i prisen.

Se pris på hotels.com > Se pris på booking.com >

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *