Påskeferie i Thailand – 7 spændende rejseforslag

Uanset om påsken falder i marts eller april, er der alle muligheder for en varm og solrig ferie i Thailand. Forårsmånederne markerer generelt overgangen fra tørtid til regnsæsonen, der varierer i styrke fra område til område.

Marts er normalt solrig med kun lidt regn i hele Thailand, mens det i løbet af april bliver både varmere og mere ustadigt. Du kan dog stadig forvente masser af sol, og april er endda en af de bedste måneder at besøge f.eks. Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan.

Vi har fundet syv populære rejser til påskeferien i Thailand. De kan selvfølgelig tilpasses jeres ønsker mht. f.eks. hoteller, rejselængde og antal dage på destinationerne. På alle rejser er fly, transport og håndplukkede hoteller som vi selv har besøgt og godkendt inkluderet i prisen.

I kan lade jer inspirere af vores udflugter i Thailand som vi selv har sammensat. Var det noget med en togtur til Bangkoks forstæder, et besøg ved legendariske River Kwai eller hvad med at bo hos de lokale langs Kok-floden i Nordthailand? Se mere om udflugterne her, der selvfølgelig kun er et lille udvalg af, hvad der er muligt. Se mere om vores rejser til Thailand.

 

7 rejseforslag til påskeferien i Thailand

Bangkok, Koh Phangan og Koh Samui
Vores mest populære sommerrejse er også perfekt til en påskeferie i Thailand. Først oplever I hektiske Bangkok med de smukke templer og den gode shopping, før I rejser sydpå til de dejlige strande på Koh Phangan og Koh Samui.

På Koh Phangan skal I bo direkte på den lækre strand, der er svær st slippe. Koh Samui har flere muligheder for aktiviteter og udflugter – en af dem kunne gå til mageløse Ang Thong Marine Nationalapark

Se meget mere om rejsen her

 

Koh Lanta, Koh Ngai og Koh Lipe
De ultimative øhop. I Sydthailand ligger paradisøerne på stribe, og på denne rejse kan du opleve tre af dem. Først Koh Lanta, der har er pænt udvalg af barer og restauranter, og derefter Koh Ngai og Koh Lipe, som begge har strande i absolut verdensklasse.

På alle øer bor I på stranden og kan bruge dagene på at snorkle, spise god mad eller hænge ud på hyggelige strandbarer. Elsker I lækre strande, så er det her rejsen for jer!

Se meget mere om rejsen her

 

Bangkok, Koh Kood og Koh Chang
Denne bestseller bringer jer først til storbyen Bangkok med alle dens muligheder og derefter til de dejlige tropeøer Koh Kood og Koh Chang.

Bangkok er et fantastisk sansebombardement, og I kan fordøje alle indtrykkene på Koh Kood, der er rolig, usoleret og har fantastiske strande. På mere livlige Koh Chang er der et større udvalg af aktiviteter, men øen har stidig en skøn tilbagelænet atmosfære.

Se meget mere om rejsen her

 

Khao Lak og Koh Yao Yai
På denne afslappende rejse besøger I først Khao Lak på fastlandet nord for Phuket og derefter uspolerede Koh Yao Yai.

I Khao Lak bor I på et dejligt resort direkte ned til stranden, og selvom det er fristende bare at nyde den varme sol og de lækre omgivelser, så må I ikke snyde jer selv for et besøg i Khao Sok Nationalpark og på de smukke similanøer med de fantastiske strande. På Koh Yao Yai bor I i frodige omgivelser og har alle muligheder for at møde den gæstfri lokalbefolkning.

Se meget mere om rejsen her

 

Bangkok, Floathouse, Khao Sok, Koh Tao og Koh Samui
På denne spændende rejse får I både storby, fantastiske naturoplevelser og lækre strande med hvidt sand og krystalklart vand. I begynder rejsen ved berømte River Kwai, hvor I skal bo i flåder på floden.

Herefter rejser I til Sydthailand og den enestående Khao Sok Nationalpark, der er en af verdens ældste regnskove. Her skal I bo i trætoppene – en uforglemmelig oplevelse. Fra junglen tager I ud på paradisøen Koh Tao med de lækre strande og slutter rejsen på livlige Koh Samui, der udover skønne strande har masser af gode restauranter.

Se meget mere om rejsen her

 

Bangkok, Floathouse (River Kwai), Koh Ngai og Koh Lipe
Storby, smuk natur og lækre strande venter på denne 17-dages rejse, der byder på fantastiske oplevelser. I starter i hektiske Bangkok og kører derefter til River Kwai, hvor I skal bo i det lækre og charmerende Floathouse på floden.

River Kwai byder bl.a. på smuk natur og den spændende historie om Dødens Jernbane. Nu går turen til nogle af Thailands bedste strande – først Koh Ngai og derefter Koh Lipe, hvor I bor i beach front bungalow direkte på den kridhvide sandstrand.

Se meget mere om rejsen her

 

Koh Samui, Koh Tao og Koh Phangan – luksusrejse
Oplev alle tre øer i Thailandbugten på denne rejse, som er skræddersyet til jer, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Alle steder bor I på nogle af vores yndlingshoteller og på Koh Phangan endda på en af Thailands bedste strande. Der er med andre ord intet overladt til tilfældighederne på denne 15-dages livsnyderrejse, hvor sol, strand og forkælelse er i fokus.

Se meget mere om rejsen her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.